Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Δανία-Τυνησία 0-0, «κόλλησαν» οι Σκανδιναβοί! (vids)

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 17:16

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες που… κόλλησαν στο μηδέν, στην πρώτη «λευκή» ισοπαλία του τουρνουά!

Μουντιάλ 2022: Δανία-Τυνησία 0-0, «κόλλησαν» οι Σκανδιναβοί! (vids)

Το ματς στο "Education City Stadium" της Ντόχα ΄’ηταν συναρπαστικό, με τις δύο ομάδες να… μοιράζονται την υπεροχή στα ημίχρονα ενώ είχαν από ένα γκολ που ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Οι Σκανδιναβοί ήταν παρουσιάστηκαν φλύαροι και προβλέψιμοι στο πρώτο ημίχρονο και οι καλοστημένοι Αφρικανοί απείλησαν τρεις φορές, με μεγαλύτερη ευκαιρία του Τζεμπαλί που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Σμάιχελ (43’).

Η είσοδος του Νταλμσγκαρντ βελτίωσε την εικόνα της Δανίας στην επανάληψη που από τα πρώτα λεπτά είχε την υπεροχή. Στο 54΄ σκόραρε αλλά το γκολ του Σκοβ Ολσεν ακυρώθηκε για -οφθαλμοφανές- οφσάιντ ενώ απείλησε και στο 56΄, με τον Ντόλμπεργκ.

Στο 69΄, ο Ερικσεν δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Νταχμέν απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ και, στην εξέλιξη της φάσης, ο Κορνέλιους έπιασε από κοντά την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στην μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης. Πέραν των γκολ που ακυρώθηκαν και οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, σε μια γενικότερα δυνατή, νευρική αλλά και χωρίς γκολ αναμέτρηση!

ΔΑΝΙΑ (Κάσπερ Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Αντερσεν, Κιάερ (65΄ Γένσεν), Α. Κρίστενσεν, Μάελε, Χόιμπιεργκ, Ντιλέινι (45΄+ Ντάμσγκααρντ), Ερικσεν, Σκοβ Ολσεν (65΄ Λίντσρεμ), Ντόλμπεργκ (65΄ Κορνέλιους), Ρ. Κρίστενσεν
ΤΥΝΗΣΙΑ (Τζαλέλ Καντρί): Νταχμέν, Αμπντί, Ταλμπί, Μεριά, Μπρον, Ντρέγκερ (88΄ Κεσχρίντα), Λαϊντουνί (88΄ Σασί), Σκίρι, Μπεν Σλιμάν (67΄ Σλίτι), Μσακνί (80΄ Μεζμπρί), Τζεμπαλί (80΄ Κενισί)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr