Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: “Λευκή” ισοπαλία για Πολωνία και Μεξικό (vid)

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 19:58

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση Πολωνία-Μεξικό, έτσι στον 2ο όμιλο προπορεύεται η Σαουδική Αραβία! Καλύτεροι οι Μεξικανοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο σώθηκαν με την απόκρουση του Οτσόα σε πέναλτι του Λεβαντόφσκι!

Μουντιάλ 2022: “Λευκή” ισοπαλία για Πολωνία και Μεξικό (vid)

Το ματς είχε ιστορικό χαρακτήρα καθώς για πρώτη φορά στο Μουντιάλ μία γυναίκα ήταν στη διαιτητική ομάδα, με την Στεφανί Φραπάρ να εκτελεί χρέη τέταρτου. Οι δύο άσοι της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα και Ντάμιαν Σιμάνσκι, έμειναν στον πάγκο Μεξικού και Πολωνίας, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο έψαξε ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα. Οι τυπικά γηπεδούχοι απειλούσαν κυρίως από στατικές φάσεις. Στο 13′ μία κεφαλιά του Μορένο δεν βρήκε στόχο.

Το Μεξικό είχε την πρώτη καλή στιγμή, στο 26′, όταν ο Βέγκα αστόχησε σε κεφαλιά.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκαγιάρδο πέρασε τον Σέζνι αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει στη συνέχεια.

Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις. Η Πολωνία δεν μπορούσε να βρει χώρους και να γίνει απειλητική ενώ και το Μεξικό είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Η Πολωνία κέρδισε πέναλτι στο 54′ μετά από ανατροπή του Λεβαντόφσκι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Οτσόα απέκρουσε την προσπάθειά του.

Ενώ στο 64' ήταν σειρά του Σέζνι να κάνει σπουδαία επέμβαση σε σέντρα του Άλβαρες.

Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα, δίχως να είναι απειλητικές και χωρίς το ματς να έχει μεγάλες φάσεις. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπερεζίνσκι σούταρε αλλά ο Οτσόα μπλόκαρε. Λίγο αργότερα, το σουτ του Κριχόβιακ κατέληξε άουτ, ενώ η προσπάθεια του Αντούνα δεν ανησύχησε τον Σέζνι.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σάντσες, Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα (71' Ροντρίγκες), Έ. Άλβαρες, Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (71' Χιμένες), Βέγκα (84' Αντούνα)

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέσνι, Μπερεσίνσκι, Γκλικ, Κίβιο, Κας, Καμίνσκι, Κριχόβιακ, Σ. Σιμάνσκι (72' Φρανκόβσκι), Ζαλέβσκι (46' Μπιέλικ), Ζιελίνσκι (87' Μίλικ), Λεβαντόβσκι

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr