Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι συνθέσεις στο Αγγλία - ΗΠΑ [vid]

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 20:25

Κανονικά στην αρχική ενδεκάδα των «τριών λιονταριών» ο Χάρι Κέιν, με μια αλλαγή οι Αμερικανοί καθώς ο Χατζί Ράιτ παίρνει τη θέση του Τζος Σάργκεντ.

Μουντιάλ 2022: Οι συνθέσεις στο Αγγλία - ΗΠΑ [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.48 4 7.35 1.74 2.05 1.27 3.65 2.15 1.62 1.09 1.22 2.7

Ενδεκάδα που νικά δεν αλλάζει. Πόσω δε μάλλον όταν πετυχαίνει έξι γκολ. Όλα αυτά συνυπολόγισε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και επέλεξε τους ίδιους έντεκα για το ματς με τις ΗΠΑ, σε σχέση με τους αντίστοιχους της πρεμιέρας κόντρα στο Ιράν. Βέβαια, το γεγονός ότι ο Χάρι Κέιν είναι μια χαρά, έκανε τη… ζωή του Άγγλου ομοσπονδιακού προπονητή πιο εύκολη!

Από την άλλη πλευρά, αυτή των Αμερικανών, ο Γκρεγκ Μπέρχολτερ προχώρησε σε μια διαφοροποίηση στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ουαλία. Πιο συγκεκριμένα, ο Χατζί Ράιτ είναι στο αρχικό σχήμα. Παίρνει τη θέση του Τζος Σάργκεντ που μένει στον πάγκο. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο Άντονι Ρόμπινσον έχει γεννηθεί στην Αγγλία και θα αντιμετωπίσει απόψε τη γενέτειρά του!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων που έχουν αμφότερες διάταξη 4-3-3…

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουγκεϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ, Στόουνς. Μαγκουάιρ, Σο, Ράις, Μάουντ, Μπέλιγχαμ, Σάκα, Στέρλινγκ, Κέιν.

ΗΠΑ (Γκρεγκ Μπέρχολτερ): Τέρνερ, Ντεστ, Ζίμερμαν, Ρόμπινσον. Ριμ, Άνταμς, Μούσα, ΜακΚίνι, Πούλισικ, Ράιτ, Γουεά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr