Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 20:20

Με σημαντικές αλλαγές ξεκινούν οι Πορτογάλοι και οι Ουρουγουανοί το μεγάλο ματς για τον 8ο όμιλο.

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Πορτογαλία - Ουρουγουάη

Κρίσιμο ματς για την υπόθεση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ του Κατάρ. Διότι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη θα είναι «μάχη» μέχρι τελικής πτώσης. Πόσω δε μάλλον μετά το αποτέλεσμα στο ματς της Νότιας Κορέας με την Γκάνα, όπου οι Αφρικανοί νίκησαν. Οπότε το αποτέλεσμα στο ματς που αρχίζει στις 21:00 της 28ης Νοεμβρίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια.

Ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα της Πορτογαλίας. Ο Πέπε είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ θέση βασικού έδωσε και στον Γουίλιαμ Καρβάλιο. Η διάταξη που επέλεξε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός είναι 4-4-2.

Από την πλευρά, και ο Ντιέγκο Αλόνσο «ανακάτεψε» την… τράπουλα με την ενδεκάδα της ομάδας του. Καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Έντισον Καβάνι. Όσον αφορά στην διάταξη για την «Σελέστε», αυτή θα είναι 3-5-2.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων…

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Πέπε, Ντίας, Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Νέβες, Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοάο Φέλιξ.

Ουρουγουάη (Ντιέγκο Αλόνσο): Ροσέτ, Χιμένες, Γοδίν, Κόατες, Βαρέλα, Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ, Βεσίνο, Ολιβέρα, Καβάνι, Νούνιες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr