Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Ετοιμάζει αλλαγές ο φαν Χααλ

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - 11:13

Η Ολλανδία συνεχίζει αήττητη παρά τις προβληματικές εμφανίσεις και ο Λουις φαν Χααλ προσανατολίζεται σε νέες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με το Κατάρ “ψάχνοντας” λύσεις.

Μουντιάλ 2022: Ετοιμάζει αλλαγές ο φαν Χααλ

Οι “οράνιε” στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 επικράτησαν της Σενεγάλης (2-0) σκοράροντας δις μετά το 80’ έχοντας περάσει δύσκολες στιγμές απο τους πρωταθλητές Αφρικής. Ο πολύπειρος τεχνικός προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Ισημερινό (1-1) αλλά η Ολλανδία και πάλι δεν έπεισε και περιορίστηκε στην ισοπαλία. Ο φαν Χααλ θα ανακατέψει και πάλι την… τράπουλα για το τελευτάιο ματς του 1ου ομίλου και ο Μέμφις Ντεπάι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός ενώ στο αρχικό σχήμα θα βρεθεί για πρώτη φορά ο μέσος της Αταλάντα.

Ο 71χρονος τεχνικός επιμένει πάντως στην διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς αφήνοντας στην… άκρη το παραδοσιακό 4-3-3. “Το έχουμε στο μυαλό μας εδώ και καιρό, αλλά ακόμα δεν ειναι η στιγμή να το χρησιμοποιήσουμε” τόνισε χαρακτηριστικά. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Σίμονς που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος με την Αϊντχόφεν και… κέρδισε μάλιστα τα εγκωμιαστικά σχόλια απο τον φαν Χααλ στην τελευταία συνέντεξη Τύπου.

Πιθανή σύνθεση: Νόπερτ, Ντάμφρις, Τίμπερ, φαν Ντάικ, Ακε, Μπλιντ, ντε Γιονχ, ντε Ροον, Χακπο, Μέμφις, Γιάνσεν

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr