Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Το Μεξικό ήταν εξαιρετικό αλλά «αυτοκτόνησε» [vids]

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 23:18

Η ομάδα του Μαρτίνο είχε 26 τελικές, 10 στο τέρμα, αλλά νίκησε μόνο 2-1 από τη Σαουδική Αραβία και αποκλείστηκε στη διαφορά τερμάτων.

Μουντιάλ 2022: Το Μεξικό ήταν εξαιρετικό αλλά «αυτοκτόνησε» [vids]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.35 4 1.6 1.88 1.88 1.32 3.25 1.9 1.8 2.35 1.23 1.14

Ιδανικοί «αυτόχειρες» οι Μεξικανοί. Σε ένα ματς που ήθελαν μόνο ένα αποτέλεσμα τη νίκη, αποκλείστηκαν στη διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο νίκησε 2-1, αλλά δεν της έφτασε. Με 26 τελικές, εκ των οποίων οι 10 στο τέρμα, ως τις καθυστερήσεις ήταν μέσα στην πρόκριση. Διεκδικούσε για 8ο σερί Μουντιάλ να περάσει στους «16». Όμως, αντί να πετύχει το 3-0 και να περάσει εκείνο, η Σαουδική Αραβία μείωσε σε 2-1 και έφεραν και τον αποκλεισμό για τους «τρι»!

Το Μεξικό δεν έψαχνε απλά νίκη. Έψαχνε νίκη με αρκετά γκολ. Έτσι, από το πρώτο λεπτό έδειξε πώς ήθελε όσο τίποτα άλλο να φτάσει στόχο του. Μόλις στο 2' απείλησε για πρώτη φορά με τον Τσάβες. Οι Σαουδάραδες έδειχναν να μην έχουν τρόπο να αντιδράσουν στην πίεση των Μεξικανών. Στο 3' ο Βέγκα βρέθηκε απέναντι από το Αλοβάις, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει! Στο 25' ο Πινέδα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα χέρια του Αλοβάις. Οι Μεξικανοί συνέχισαν να πιέζουν και να απειλούν την εστία του Αλοβάις, αλλά δεν έφτασαν στο πρώτο μέρος στην ουσία.

Ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι άθλημα στιγμών. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο 45λεπτο, το Μεξικό σκόραρε στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Γύρισμα του Μόντες και ο Μαρτίν από κοντά άνοιξε το σκορ για την «τρι»! Προβάδισμα 1-0 στο 47'.

Η ομάδα του Μαρτίνο συνέχισε το ίδιο δυνατά. Με αποτέλεσμα στο 53' ο Τσάβες, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, να στείλει την μπάλα στο «παραθυράκι» του Αλοβάις για το 2-0.

Στο 56' ο Λοσάνο πέτυχε και τρίτο γκολ αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Ο καταιγισμός ευκαιριών από το Μεξικό δεν είχε σταματημό! Στο 70' δυνατό σουτ από τον Μαρτίν λίγο άουτ. Στο 81' ένα ακόμα φάουλ από καλό σημείο, αλλά αυτή τη φορά ο Αλοβάις αντέδρασε ιδανικά. Η πίεση των Μεξικανών συνεχίστηκε. Αλλά οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας με αυτοθυσία κράτησαν το 2-0. Έτσι, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (90'+5) ο Αλνταουσαρί πέτυχε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αποτέλεσμα που σηματοδότησε και τον αποκλεισμό για το Μεξικό.

Σαουδική Αραβία (Ερβέ Ρενάρ): Αλοβάις, Αλ Ταμπακτί, Αλμπουλαγί (37' Σαραχίλι), Αλαμρί, Αμπντουλχαμίντ, Αλχασάν (46' Μαντού), Κανό, Αλγκανάμ (88' Μπαχμπρί), Αλμπουραϊκάν, Αλσεϊχρί (62' Αλομπούντ), Αλνταουσάρι.

Μεξικό (Χεράρδο Μαρτίνο): Oτσόα, Σάντσες (86' Κ. Άλβαρες), Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Εντ. Άλβαρες (86' Φούνες Μόρι), Πινέδα (77' Ροντρίγκες), Τσάβες, Λοσάνο, Μαρτίν (77' Ρ. Χιμένες), Βέγκα (46' Αντούνα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr