Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Τέλος ο Μαρτίνο απο το Μεξικό!

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 11:22

Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στο Μεξικό καθώς ο Χεράρδο Μαρτίνο αποχώρησε απο τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Μουντιάλ 2022: Τέλος ο Μαρτίνο απο το Μεξικό!

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται το Μεξικό. Η χθεσινή (30/11) νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας (2-1) δεν στάθηκε αρκετή για να πάρει την πρόκριση στους “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως αναμενόταν, ο Μαρτίνο ανακοίνωσε την αποχώρηση του απο την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

«Το συμβόλαιό μου έληξε με το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να γίνει», είπε ο 60χρονος προπονητής. Το Μεξικό κατέλαβε την 3η θέση του ομίλου πίσω απο Αργεντινή και Πολωνία λόγω της διαφοράς τερμάτων και μοιραία αποκλείστηκε. «Είμαι πρωτίστως υπεύθυνος για αυτήν την απογοήτευση. Με στεναχωρεί πολύ» τόνισε απογοητευμένος.

Το Μεξικό μετρούσε επτά σερί αποκλεισμούς στη φάση των 16 και έτσι αυτός ήταν ο πρώτος αποκλεισμός στη φάση των ομίλων από το 1978.. «Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Αυτό δεν έχει συμβεί για πολύ καιρό». Σύμφωνα με μεξικανικά μέσα ενημέρωσης, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιο μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, αλλά ο Μαρτίνο είχε αρνηθεί. Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέλαβε την Εθνική ομάδα το 2019.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr