Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: “΄Λίφτινγκ” σε Βέλγιο!

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 - 11:36

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνες αναμένεται να… ανακατέψει την τράπουλα πραγματοποιώντας τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα των “κόκκινων διαβολων”.

Μουντιάλ 2022: “΄Λίφτινγκ” σε Βέλγιο!

Το Βέλγιο είναι με την… πλάτη στον τοίχο στην τελευταία αγωνιστική με την Κροατία καθώς χρειάζεται νίκη (ή ισοπαλία αλλά με… ακραίο σκορ στο άλλο ματς του ομίλου) και έτσι ο Ισπανός τεχνικός αναπροσαρμόζει τα σχέδια του. Σύμφωνα, με όσα μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, οι “κόκκινοι διάβολοι” θα έχουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές ενώ ενδέχεται να υπάρξει μεταβολή και στην διάταξη!

Ο Λεάντερ Ντεντοκέρ θα βρεθεί στην άμυνα και ο Καστάν θα αναλάβει την δεξιά πλευρά, ενώ ντε Μπρόινε θα συνθέσει το δίδυμο των κεντρικών μέσων, αντί του Τιλεμανς που δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχει πάρει απο τον Μαρτίνεζ. Ο Εντέν Αζάρ θα διατηρεί στο αρχικό σχήμα στο 3-4-2-1, με… παρτενέρ τον Τροσάρ που θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο Μουντιάλ. Αλλαγή αναμένεται και στην γραμμή κρούσης καθώς ο Λουκάκου που αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα στο Μαρόκο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα αντικαθιστώντας τον Μπατσουαγί.

Πιθανή σύνθεση: Κουρτουά - Ντεντοκέρ, Βερτχόχεν, Αλντεβέιρελντ – Καστάν, Βίτσελ, ντε Μπρόινε, Τ. Αζάρ – Ε. Αζάρ, Τροσάρ - Λουκάκου

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr