Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Σερβία - Ελβετία

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022 - 20:24

Βασικός για πρώτη φορά ο Βλάχοβιτς, ενώ απών από τους Ελβετούς ο ασθενής Ζόμερ.

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Σερβία - Ελβετία

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.35 3.45 2.9 1.82 1.95 1.3 3.4 1.68 2.05 1.45 1.31 1.52

Το μεγάλο ματς που θα κρίνει την πρόκριση από τον 7ο όμιλο είναι αυτό ανάμεσα στους Σέρβους και τους Ελβετούς. Όχι πώς το Βραζιλία – Καμερούν δεν έχει ενδιαφέρον για τους Αφρικανούς που είναι μέσα στο παιχνίδι ακόμη. Αλλά δεν εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα, καθώς ακόμα κι αν νικήσουν, δεν είναι σίγουρο πώς θα περάσουν στους «16».

Στον ευρωπαϊκό «τελικό» της πρόκρισης, ο Στοΐκοβιτς επέλεξε να ξεκινήσει τον Βλάχοβιτς δίπλα στον Μίτροβιτς. Αντίθετα, το μεγάλο πρόβλημα για τον Γιακίν έχει να κάνει με την απουσία του Ζόμερ που έμεινε εκτός ενδεκάδας καθώς είναι ασθενής.

Οι ενδεκάδες των ομάδων…

Σερβία (Ντράγκα Στοΐκοβιτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Βελίκοβιτς, Ζίβκοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Κόμπελ, Βίντμερ, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τσάκα, Σακίρι, Σο, Βάρκας, Εμπολό.

Στο άλλο ματς του ομίλου, όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο για το Καμερούν, ο Σονγκ έχει στο αρχικό σχήμα τον Κούντε και τον πρώην «Έλληνα» Επασί κάτω από τα γκολπόστ. Αντίθετα, ο Τίτε έχει αλλάξει την ενδεκάδα της ομάδας του, για να ξεκουραστούν οι βασικοί δίνοντας ευκαιρίες στο second unit.

Οι ενδεκάδες των ομάδων…

Καμερούν (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φάι, Τολό, Γου, Εμποσέ, Ενγκαμαλέου, Ανγκισά, Κούντε, Αμπουμπακάρ, Τσούπο-Μοτίνγκ, Εμπεούμο.

Βραζιλία (Τίτε): Έντερσον, Ντάνι Άλβες, Μιλιτάο, Μπρέμερ, Τέλες, Φαμπίνιο, Φρεντ, Ροντρίγκο, Μαρτινέλι, Άντονι, Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr