Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Αγγλία-Σενεγάλη 3-0, πρόκριση δια περιπάτου τα "λιοντάρια"!

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 22:56

Η Αγγλία δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην πρωταθλήτρια Αφρικής, με το άνετο 3-0 σφράγισε εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία!

Μουντιάλ 2022: Αγγλία-Σενεγάλη 3-0, πρόκριση δια περιπάτου τα

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συνάντησε δυσκολίες για κάτι παραπάνω από ένα ημίωρο απέναντι στην Σενεγάλη όμως από τη στιγμή που βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των πρωταθλητών Αφρικής με τον Χέντερσον, κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Η Σενεγάλη ήταν εξαιρετικά απειλητική, στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο δύο υπέροχες ενέργειες του Μπέλιγχαμ ήταν αρκετές, προκειμένου οι Άγγλοι να βρουν γρήγορα δύο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο!

Στο 38′ τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν, με τον Τζόρνταν Χέντερσον να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική πάσα του Μπέλινγκχαμ. Ο Κέιν απείλησε στη συνέχεια, και εν τέλει μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έπειτα από τρομερή αντεπίθεση και συνδυασμό τριών παικτών κάνοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεκίνησαν καλά στο δεύτερο μέρος, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχουν και τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Άγγλοι βγήκαν μπροστά, ο Φόντεν πήρε την μπάλα από αριστερά, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μπουκάγιο Σάκα έγραψε με ωραίο πλασέ το 3-0.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς (77′ Ντάιερ), Μαγκουάιρ, Σο, Χέντερσον (82′ Φίλιπς), Ράις, Μπέλιγχαμ (76′ Μάουντ), Σακά (65′ Ράσφορντ), Κέιν, Φόντεν (65′ Γκρίλις).

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Γιάκομπς (85′ Μπαλό-Τουρέ), Σις (46′ Γκουέιγ), Μεντί, Ντιατά (46′ Ματάρ Σαρ), Εντιαγέ (46′ Ντιένγκ), Ισμαΐλα Σαρ, Ντιά (72′ Ντιεντιού).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr