Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Απών λόγω διάρρηξης ο Στέρλινγκ!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 12:25

Ο διεθνής επιθετικός επέστρεψε στην Αγγλία λόγω ένοπλης ληστείας στο σπίτι του και παραμένει άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμος για τον προημιτελικό με την Γαλλία.

Μουντιάλ 2022: Απών λόγω διάρρηξης ο Στέρλινγκ!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποχώρησε απο την εθνική ομάδα και επέστρεψε στην Αγγλία μετά από διάρρηξη στο σπίτι του στο Surrey. Ο Στέρλινγκ δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Κυριακής με 3-0 εναντίον της Σενεγάλης και η βρετανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είμε ανακοίνωσε της ανέφερε πως «ασχολείται με ένα οικογενειακό θέμα».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα απο την Αγγλία, ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η οικογένεια του βρισκόταν μέσα στην οικεία. Ο Στέρλινγκ ήταν συγκλονισμένος μόλις έμαθε για το περιστατικό και θέλησε να επιστρέψει άμεσα.

Ερωτηθείς αν θα αγωνιστεί ξανά για την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο τεχνικός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα «Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι να είναι με την οικογένειά του και θα το υποστηρίξουμε και θα έχει όσο χρόνο χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή είναι μια κατάσταση που χρειάζεται χρόνο με την οικογένειά του για να αντιμετωπίσει και δεν θέλω να τον πιέσω. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα και η οικογένεια πρέπει να είναι πρώτη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν: «Οι σκέψεις μας είναι προφανώς με αυτόν και την οικογένειά του. Είναι προφανώς ένα ιδιωτικό θέμα, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο να δεις ότι κάποιος από τους συμπαίκτες και τους φίλους σου πρέπει να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να το παίρνουμε μέρα με τη μέρα. Είμαι σίγουρος ότι ο Ραχίμ θα μιλήσει με τον προπονητή και θα πάρει την καλύτερη απόφαση για αυτόν και την οικογένειά του, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εμάς και την ομάδα, του στείλαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζουμε να τον δούμε το συντομότερο δυνατό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr