Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: “Πληρωμένη” απάντηση σε Τσάρλς Μπάρκλεϊ απο τον Μέμφις Ντεπάι!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 13:01

Ο θρύλος του NBA είχε προβλέψει επικράτηση των ΗΠΑ επί της Ολλανδίας στην φάση των “16” και ο επιθετικός των “οράνιε” απάντησε τόσο στο γήπεδο όσο και στα media!

Μουντιάλ 2022: “Πληρωμένη” απάντηση σε Τσάρλς Μπάρκλεϊ απο τον Μέμφις Ντεπάι!


Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος! Ο Τσάρλς Μπάρκλεϊ αποτελεί… superfan της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και όπως συνηθίζει προχώρησε σε… προβοκατόρικες δηλώσεις πριν την αναμέτρηση με την Ολλανδία για την φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο θρύλος του ΝΒΑ, προέβλεψε επικράτηση των ΗΠΑ και άρχισε μάλιστα να σκέφτεται και για τον επόμενο αντίπαλο.

«Θα κερδίσουμε την Ολλανδία. Εγγυώμαι ότι η Ολλανδία έχει πρόβλημα. Θέλω την Ισπανία. Θέλω τη Βραζιλία. Θέλω τη Γερμανία. Θέλω Γαλλία… ω, οχι, έχουν αυτόν τον Εμπαπέεκεί με τη Γαλλία, δεν αστειεύεται. Αλλά θα νικήσουμε την Ολλανδία».

Το κλιπ του Μπάρκλεϊ έγινε viral και το απόγευμα του Σαββάτου μετά τη νίκη της Ολλανδίας με 3-1 επί των Ηνωμένων Πολιτειών για την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ολλανδός επιθετικός Μέμφις Ντεπάι δεν άφησε το Hall of Famer του NBA να το ξεχάσει. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, σκόραρε μάλιστα το ένα γκολ των “οράνιε”.

«Γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει», έγραψε, σε ελεύθερη μετάφραση ο Ντεπάι στο Twitter.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr