Μουντιάλ

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φλικ [vids]

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 - 21:06

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» θα παραμείνει στο πόστο του, με στόχο να οδηγήσει τη Γερμανία ψηλά στο EURO 2024.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Φλικ [vids]

Η Γερμανία ήταν μία από τις απογοητεύσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η «Νασιονάλμανσαφτ» αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων και δεν κατάφερε ούτε να βρεθεί στα νοκ άουτ ματς, σε όμιλο με Ισπανία, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα. Η καρέκλα του Χάνσι Φλικ φάνηκε να «τρίζει» μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του φετινού Μουντιά. Ωστόσο, μερικές ημέρες αργότερα και υπό καθεστώς ηρεμίας και ψύχραιμης προσέγγισης στα πράγματα, η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έδωσε… ψήφο εμπιστοσύνης στον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας.

Είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τα «πάντσερ» στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση. Η οποία, ωστόσο, δεν είναι απλή υπόθεση. Μιας και το EURO 2024 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Κάτι που σημαίνει, εξ ορισμού, πώς ο πήχης έχει μπει ψηλά. Τώρα, πλέον, ακόμη ψηλότερα μετά την αποτυχία στο τουρνουά του Κατάρ. Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πώς υπήρξε συνάντηση σήμερα στην οποία συμμετείχαν, ο πρόεδρος της DFB, Μπερν Νόιεντορφ, όπως και ο αντιπρόεδρος Χανς Γιόακιμ Βάτσκε.

Με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας να τονίζει: «Είμαστε πεπεισμένοι όλοι πως το EURO 2024 παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία για μας στη χώρα μας. Στόχος είναι να έχουμε επιτυχία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ».

Ο Φλικ, από την δική του πλευρά, επισήμανε: «Είμαστε αισιόδοξοι για το EURO το 2024 στη χώρα μας. Ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα δείξαμε στο Κατάρ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία εκεί και θα πάρουμε τα μαθήματά μας.Έχω εμπιστοσύνη στη διαδρομή που συμφωνήσαμε να ακολουθήσουμε με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Θέλουμε όλους τους Γερμανούς να μας στηρίξουν».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr