Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Με Ντε Πολ βασικό η «Αλμπισελέστε» [vid]

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 23:19

Μια χαρά είναι ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Σκαλόνι τον ετοιμάζει για το ματς με την Κροατία.

Μουντιάλ 2022: Με Ντε Πολ βασικό η «Αλμπισελέστε» [vid]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.9 3.15 4.5 1.58 2.32 1.18 4.75 2.05 1.68 1.22 1.32 1.78

Ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της Αργεντινής, για τον μεγάλο ημιτελικό με την Κροατία, δήλωσε «παρών». Ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες στο πλάνο του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο Ροδρίγο Ντε Πολ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν και είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα της «Αλμπισελέστε», στον ημιτελικό της Τρίτης.

Θυμίζουμε πώς ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Με αποτέλεσμα να αποχωρεί στο δεύτερο ημίχρονο του προημιτελικού με την Ολλανδία. Αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής μέσω των απεσταλμένων τους στο Κατάρ, ο 30χρονος παίκτης πήρε κανονικά μέρος στην κυριακάτικη προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πώς είναι απολύτως καλά.

Συνεπώς, αυτό το γεγονός κάνει πιο… εύκολη τη δουλειά του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής θα δώσει φανέλα βασικού, κόντρα στους Κροάτες, στον Ροδρίγο Ντε Πολ. Έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Πάνω από όλα, όμως, να «θωρακίσει» το παιχνίδι πίσω και γύρω από τον Μέσι, δίνοντας στον αρχηγό της Αργεντινής πολλές ελευθερίες για να κάνει το παιχνίδι του, απερίσπαστος!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr