Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι διαιτητές των δύο ημιτελικών [vid]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 20:06

Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο θα σφυρίξει το ματς Αργεντινή - Κροατία, ενώ ο Μεξικανός Θέσαρ Ράμος αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο.

Μουντιάλ 2022: Οι διαιτητές των δύο ημιτελικών [vid]

Η FIFA όρισε τους διαιτητές των δύο ημιτελικών του Μουντιάλ του Κατάρ. Η αρμόδια επιτροπή διαιτησίας επέλεξε δύο διαιτητές που έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα στη διοργάνωση του 2022. Στον πρώτο ημιτελικό, το βράδυ της Τρίτης ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία, θα σφυρίξει ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο. Επιπλέον, τον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκο, θα διευθύνει ο Μεξικανός Θέσαρ Ράμος.

Ο 47χρονος Ιταλός, που είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της παγκόσμιας διαιτησίας, ήταν αυτός που σφύριξε το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ. Αυτό στις 20 Νοεμβρίου ανάμεσα σε Κατάρ και Εκουαδόρ, με νικήτρια την ομάδα από τη Νότια Αμερική. Επιπλέον, ήταν ρέφερι και στο ματς της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων ανάμεσα σε Αργεντινή και Μεξικό.

Όμως, δεν είχε οριστεί ούτε στη φάση των «16», ούτε στα προημιτελικά. Τώρα επελέγη για τα ημιτελικά και το ματς της Αργεντινής με την Κροατία. Στο οποίο θα αγωνιστούν πολλοί ποδοσφαιριστές από τη Serie A που αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί εκεί.

Από την άλλη, η αναμέτρηση της Γαλλίας με το Μαρόκο θα έχει διαιτητή τον Θέσαρ Ράμος. Ο 38χρονος Μεξικανός έχει ήδη τρία ματς στα γήπεδα του Κατάρ, στο ενεργητικό του. Με, κατά κοινή ομολογία, άριστες διαιτησίες. Διηύθυνε τα ματς Δανία - Τυνησία 0-0 και Μαρόκο - Βέλγιο 2-0 για τη φάση των ομίλων, όπως και το Πορτογαλία - Ελβετία 6-1 για τη φάση των «16», αντίστοιχα. Ο διαιτητής από το Μεξικό έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr