Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Απόντες από την προπόνηση Τσουαμενί και Ουπαμεκανό [vid]

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 22:52

Οι δύο παίκτες δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά θα δώσουν το «παρών» στο ματς με το Μαρόκο.

Μουντιάλ 2022: Απόντες από την προπόνηση Τσουαμενί και Ουπαμεκανό [vid]

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Γαλλίας για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο το Μαρόκο. Ο Ντιντιέ Ντεσάν είδε τη Δευτέρα τους Ορελίν Τσουαμενί και Νταγιό Ουπαμεκανό να μην μετέχουν στην προπόνηση των «τρικολόρ». Δηλαδή κάτι περισσότερο από 48 ώρες πριν τη σέντρα στο ματς της Γαλλία με το Μαρόκο, τον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022. Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος πρόβλημα στις αμυγδαλές.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, κανείς εκ των δύο δεν θα χάσει το ματς με το Μαρόκο. Τόσο ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου έχει μεγάλη θέληση να δώσουν το «παρών» στον ημιτελικό του Μουντιάλ. Μιας και είναι μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα το διακύβευμα. Πού δεν είναι άλλο από την πρόκριση σε έναν τελικό και την ευκαιρία να διεκδικήσουν με τη Γαλλία την κατάκτηση του τίτλου και πάλι, τέσσερα χρόνια μετά το θρίαμβο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η απουσία των δύο διεθνών από την δευτεριάτικη προπόνηση των «τρικολόρ» είχε να κάνει με προληπτικούς λόγους. Καταρχάς για τον Τσουαμενί, για να μην επιβαρύνει το πόδι του. Κατόπιν για τον Ουπαμεκανό για να μπορέσει να ξεκουραστεί, να υποχωρήσει η ενόχληση στις αμυγδαλές και να είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά το βράδυ της Τετάρτης. Όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη. Μετά και την τελευταία προπόνηση της εθνιής Γαλλίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr