Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Αγωνία σε Μαρόκο – Αμφίβολοι πέντε βασικοί!

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - 14:38

Διάχυτη είναι η ανησυχία στο Μαρόκο για την ετοιμότητα αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών ενόψει του ιστορικού ημιτελικού με τη Γαλλία.

Μουντιάλ 2022: Αγωνία σε Μαρόκο – Αμφίβολοι πέντε βασικοί!

«Είναι αλήθεια πως έχουμε αρκετούς τραυματισμούς και βρισκόμαστε σε στάδιο αποθεραπείας από τα μαζεμένα ματς, αλλά προς το παρόν κανείς δεν είναι εκτός για το παιχνίδι με τη Γαλλία», δήλωσε ο εθνικός προπονητής Ουαλίντ Ρεγκράγκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Τρίτη.

«Περιμένουμε την τελευταία στιγμή πριν από κάθε παιχνίδι για να πάρουμε την απόφαση, για να δούμε αν ένας παίκτης μπορεί να ξεκινήσει ή όχι», είπε ο Ρεγκράγκι. «Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι έξω. Φέρνουμε την πιο δυνατή ομάδα στο εναρκτήριο λάκτισμα, με μόνο παίκτες που είναι 100 τοις εκατό σε φόρμα».

Τα βασικά προβλήματα αφορούν τους βασικού στόπερ Ναγιεφ Αγκουέρ και Ρομάν Σαϊς. Ο πρώτος έχασε ήδη το ματς με την Πορτογαλία και αντικαταστάθηκε από τον Ελ Γιαμίκ που με την σειρά αποχώρησε με φορείο στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης!

Επιπλέον, υπάρχουν και οι μικροτραυματισμοί των πρωταγωνιστών Νουσαϊρ Μαζραουί (Μπάγερν Μονάχου) και Αχράφ Χακίμι (PSG), του αριστερού και του δεξιού μπακ αντίστοιχα. Ο Μαζραουί έχασε μάλιστα το ματς με την Πορτογαλία και θεωρητικά επιστρέφει για τον ημιτελικό. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο βασικός μέσος Σοφιαν Αμραμπάτ ενώ ο Χακίμ Ζιγέχ ζήτησε αλλαγή στα τελευτάια λεπτά του προημιτελικού. Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο αναπληρωματικός επιθετικός Σεντίρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr