Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Χωρίς τον αρχηγό το Μαρόκο

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 15:02

Με σημαντικές απουσίες θα αγωνιστούν οι Μαροκινοί στον αγώνα με την Κροατία για την 3η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μουντιάλ 2022: Χωρίς τον αρχηγό το Μαρόκο

Το Μαρόκο αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του Μουντιάλ 2022 και το Σάββατο (16/12) θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι Βορειοαφρικανοί θα χρειαστεί να αγωνιστούν πάντως με αρκετές απουσίες όπως αποκάλυψε ο τεχνικός Ουαλίντ Ρεγκραγκί στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός Ρομάιν Σάις τραυματίστηκε στην ήττα με 2-0 στον ημιτελικό από τη Γαλλία και χρειάστηκε να αποχωρήσει στο 21ο λεπτό. «Δεν πρόκειται να αγωνιστεί τελευταίο μας παιχνίδι σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε ο Ρεγκράγκι.

Οι Νουσάιρ Μαζραουί και Ναγιέφ Άγκουερντ αποχώρησαν επίσης με ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση με τους Γάλλους. «Είναι επίσης τραυματίες», είπε ο Ρεγκράγκι. "Πρέπει να δούμε τι σημαίνει αυτό για το παιχνίδι με την Κροατία. Όλοι θέλουν να παίξουν για την τρίτη θέση. Αλλά δεν πρόκειται να ρισκάρω με παίκτες». ο Αγκουέρ τραυματίστηκε στην προθέρμανση, ο Σάις έπρεπε να αντικατασταθεί μετά από 21 λεπτά και ο Μαζραουί έμεινε πίσω στα αποδυτήρια μετά την ανάπαυλα. «Εκ των υστέρων, ίσως έπρεπε να είχα αποφασίσει διαφορετικά», είπε ο Ρεγκράγκι. "Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι επίσης νέο για μένα. Αλλά δεν μετανιώνω. Θα το έκανα με τον ίδιο τρόπο την επόμενη φορά."

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr