Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες του τελικού Αργεντινή - Γαλλία [vids]

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 16:06

Οι αρχικές επιλογές από Σκαλόνι και Ντεσάν. Με Ντι Μαρία η «Αλμπισελέστε», βασικός με τους «τρικολόρ» ο Ζιρού.

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες του τελικού Αργεντινή - Γαλλία [vids]

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.67 3 2.95 1.67 2.15 1.22 4.15 1.84 1.85 1.44 1.32 1.48

Η ώρα για τον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή έφτασε. Το πρώτο χειμερινό Μουντιάλ ολοκληρώνεται και λίγο μετά τις 19:00, ώρα Ελλάδας, θα ξέρουμε ποια ομάδα είναι η κορυφαία στον κόσμο. Θα επιστρέψει στους τίτλους η Αργεντινή μετά το 1986 ή θα κάνει το back2back η Γαλλία; Κάτι που έχει να συμβεί δηλαδή εδώ και 60 χρόνοα, όταν η Βραζιλία πήρε τους τίτλους το 1958 και το 1962! Η απάντηση θα δοθεί σε λίγη ώρα στο «Lusail Stadium».

Οι ενδεκάδες των δύο φιναλίστ

Ο Λιονέλ Σκαλόνι προχώρησε σε μια αναγκαστική αλλαγή, λίγη ώρα πριν τη σέντρα στον τελικό. Το μεγάλο ερώτημα ήταν αν ο Άνχελ Ντι Μαρία θα ήταν ΟΚ για να αγωνιστεί. Τελικά, ο παίκτης της Γιουβέντους και MVP του Copa America δήλωσε «παρών» και είναι στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο ο Ακούνια δεν ήταν 100% έτοιμος σε ό,τι αφορά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Με αποτέλεσμα να δώσει φανέλα βασικού στον Ταλιαφίκο.

Έτσι, η αρχική ενδεκάδα της Αργεντινής σε διάταξη 4-4-2 αποτελείται από τους Εμιλιάνο Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, Μακ Άλιστερ, Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες.

Στην άλλη πλευρά και τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο Γάλλος ομοσπονδιακός στο τελευταίο του ματς πριν δώσει τη σκυτάλη στον Ζινεντίν Ζιντάν, είναι σε ευχάριστη θέση. Διότι οι ποδοσφαιριστές των «τρικολόρ» που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, είτε είχαν θέμα με ιώσεις, τα ξεπέρασαν όλοι. Αποτέλεσμα να δηλώσουν άπαντες το «παρών» σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Με την παρουσία του Ολιβιέ Ζιρού να δίνει άλλη διάσταση στο επιθετικό παιχνίδι των Γάλλων.

Η αρχική ενδεκάδα των «τρικολόρ», οι οποίοι παρατάσσονται σε διάταξη 4-3-3-, αποτελείται από τους Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Γκριζμάν, Τσουαμενί, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Ζιρού.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr