Μουντιάλ

Super League 2: «Ροπαλιά» του Ηρακλή στην ΑΕΛ

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 17:24

Ο «Γηραιός» νίκησε 2-0 στο Αλκαζάρ, υποχρεώνοντας τους «βυσσινί» στη δεύτερή τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Super League 2: «Ροπαλιά» του Ηρακλή στην ΑΕΛ

Ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή πριν από μερικές ημέρες. Η τύχη τα έφερε έτσι να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΛ, στο στάδιο Αλκαζάρ. Το αποτέλεσμα ήταν να… πικράνει τους «βυσσινί». Μιας και οδήγησε τον «Γηραιό» σε νίκη 2-0 στη θεσσαλική πόλη.

Ένας Ηρακλής ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς και δικαίως πήρε τη νίκη. Είχε δύο δοκάρια, στο 20' με τον Γιουμπιτάνα και στο 53' με τον Άλεξιτς. Απώλεσε πέναλτι με τον Τομάς στο 40' που αστόχησε από την «άσπρη βούλα». Ωστόσο, με τις κεφαλιές του Χρουσιέλ στο 62' και του Μιλούνοβιτς στο 83' πέτυχε τα δύο τέρματα που του έδωσαν τη νίκη με 2-0.

Στο άλλο ματς της Κυριακής για τον Βόρειο όμιλο, η Νίκη Βόλου νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας στην AEL FC Arena. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της ομάδα της Μαγνησίας, ήρθε το τρίποντο. Με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κάσσος στο 20' με σουτ.

Από την άλλη πλευρά, στις τρεις αναμετρήσεις για τον Νότιο όμιλο που έγιναν νωρίς (σ.σ.: ακολουθεί στις 19:30 το ματς Απόλλων Σμύρνης - Καλαμάτα) σημειώθηκε μόλις ένα γκολ. Αυτό που πέτυχε ο Ευθυμίου με κεφαλιά στο 45'+1, για το 1-0 της Προοδευτικής κόντρα στον Ηρόδοτο. Στο πρώτο εντός έδρας ματς των «βυσσινί» με τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο τους. Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς, Αιγάλεω – Χανιά και Ηλιούπολη – Επισκοπή, το αποτέλεσμα ήταν σε αμφότερα 0-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr