Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Επέστρεψαν οι Γάλλοι με Εμπαπέ και παράταση [vids]

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 19:02

Με δύο γκολ του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα σε δύο λεπτά (80' και 81') οι «τρικολόρ» ισοφάρισαν 2-2 και ο τελικός πήγε στο έξτρα ημίωρο.

Μουντιάλ 2022: Επέστρεψαν οι Γάλλοι με Εμπαπέ και παράταση [vids]

Απίστευτο come back από τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ. Μέχρι το 71' που ο Εμπαπέ απείλησε με ένα σουτ που πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Μαρτίνες, οι «τρικολόρ» ήταν επιθετικά ακίνδυνοι. Όμως ένα δίλεπτο ήταν αρκετά για να φέρει τα πάνω… κάτω.

Στο 79' ο Οταμέντι έκανε λάθος, ο Κόλο Μουανί έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και ο αμυντικός της Αργεντινή τον ανέτρεψε. Πέναλτι για τους «τρικολόρ». Ο Εμπαπέ έστησε την μπάλα στην «άσπρη βούλα» και στο 80' μείωσε σε 2-1.

Επιπλέον, στο 81' ο Τουράμ συνεργάστηκα και πάσαρε ιδανικά στον Εμπαπέ που εκτέλεσε την κίνηση και ισοφάρισε σε 2-2. Ένα σκορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Με τον τελικό να οδηγείται στην παράταση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr