Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: Δεν αποσύρεται ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής [vid]

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 22:20

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ του Κατάρ ξεκαθάρισε πώς δεν έχει κλείσει ο «κύκλος» του με τη φανέλα της Αλμπισελέστε.

Μουντιάλ 2022: Δεν αποσύρεται ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής [vid]

Ένα μεγάλο ερώτημα που υπήρχε αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι, ειδικά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν ένα. Θα συνεχίσει μετά την άνοδο στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη να φορά τη φανέλα της «Αλμπισελέστε». Στο σχετικό ερώτημα, η απάντησε δόθηκε από τον ίδιο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεκαθάρισε πώς δεν έχει κλείσει ακόμη ο «κύκλος» του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον τελικό και την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Μέσι τόνισε: «Ήξερα πως ο Θεός θα μου το έδινε. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα γίνει δικό μου. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αργεντινή για να δούμε τους τρελούς πανηγυρισμούς. Ήταν το τρόπαιο που ήθελα σε όλη μου τη ζωή. Ήταν το όνειρο της παιδικής μου ηλικίας. Δεν αποσύρομαι από την εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ως πρωταθλητής».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr