Μουντιάλ

Μουντιάλ 2022: «Τρέλα» στην Αργεντινή για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια [vids]

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 - 21:59

Περισσότερα από 4 εκατομμύρια κόσμος πλημμύρισαν τους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να υποδεχθούν την αποστολή της «Αλμπισελέστε» με την κούπα.

Μουντιάλ 2022: «Τρέλα» στην Αργεντινή για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια [vids]

Απίστευτες στιγμές και «τρέλα» στους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Μιας και ό,τι συνέβη κατά την άφιξη και την υποδοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας δεν είχε προηγούμενο. Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια φίλαθλοι ξεχύθηκαν σε δρόμους, πλατείες, οδικούς άξονες. Παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο. Η Κυβέρνηση κήρυξε την ημέρα ως αργία, ώστε όλος ο κόσμος να μπορέσει να δώσει το παρών στο καλωσόρισμα της παρέας του Μέσι. Η κυκλοφορία διεκόπη, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ήταν παρκαρισμένα και σταματημένα.

Εκατομμύρια κόσμος ζητωκραύγαζαν για τον Λιονέλ Μέσι, τους συμπαίκτες του και την ομάδα που δημιούργησε ο Λιονέλ Σκαλόνι. Το αλκοόλ έρρεε άφθονο, καθώς ακόμη και οι παίκτες το τίμησαν δεόντως όσο ήταν στο λεωφορείο με το οποίο μετακινούνταν. Παράνοια και «τρελό… μεθύσι» από τους εκστασιασμένους οπαδούς της εθνικής Αργεντινής που έκαναν υπομονή 36 χρόνια για να πανηγυρίσουν ξανά την κατάκτηση της κορυφής στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ωστόσο, υπήρξαν και αναποδιές κατά τη διάρκεια. Διότι το λεωφορείο αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία. Στην περιοχή του Οβελίσκου, τοποθεσία που χαρακτηρίζει το Μπουένος Άιρες, έγινε χαμός. Με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια. Με αποκορύφωνα έναν φίλαθλο που πήδηξε από μια γέφυρα πάνω στο πούλμαν της ομάδας. Με δεδομένο ότι η μετακίνηση του πούλμαν έγινε με πολύ μεγάλη δυσκολία, οι παίκτες μετακινήθηκαν τελικά με ελικόπτερο για να φτάσουν στο προπονητικό κέντρο. Εκεί θα συνεχιστεί η μεγάλη γιορτή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr