Μουντιάλ

Betsson: Με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 09:33

Στο ουδέτερο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου η Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται με τη Βαλένθια στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Betsson: Με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις το Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια

Με το φινάλε της regular season να πλησιάζει οι δύο ομάδες παλεύουν για να περάσουν στην postseason. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ελπίδες να τερματίσει στην πρώτη εξάδα και να πάρει απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά αποφεύγοντας το playin τουρνουά, ενώ η Βαλένθια κυνηγάει τη 10η θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό προσφέροντας πλούσιο θέαμα και μοναδικές εμπειρίες σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια οι αποδόσεις είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ προσφέρεται στο 1,40** και το διπλό της Βαλένθια φτάνει στο 2,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το συγκεκριμένο ματς μπορείτε να βρείτε και την επιλογή Bet Builder που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Η αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια έχει φαβορί στα προγνωστικά και μαζί τους συμφωνούν και τα στατιστικά. Μπαίνοντας στην 32η αγωνιστική, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ρεκόρ 18-13 (11-4 ως γηπεδούχος) και βρίσκεται στην 7η θέση, μια νίκη μακριά από τον 5ο Ολυμπιακό και την 6η Φενέρμπαχτσε. Η Βαλένθια βρίσκεται στο 14-17 (5-10 εκτός έδρας) και είναι 12η καθώς υστερεί στην ισοπαλία με τις Αρμάνι Μιλάνο και Παρτιζάν που έχουν τον ίδιο αριθμό νικών – ηττών και βρίσκονται στις θέσεις 10 και 11, αντίστοιχα, με την πρώτη να είναι εντός του playin για την ώρα.

Από το 2004 μέχρι σήμερα Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βαλένθια έχουν αναμετρηθεί 11 φορές για τη Euroleague με απολογισμό: 8 νίκες η Μακάμπι Τελ Αβίβ και 3 νίκες η Βαλένθια, η οποία νίκησε στον α' γύρο με 75-66.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «τρέχει» σερί πέντε νικών στην Ευρωλίγκα και σ' αυτό το διάστημα έχει ορισμένες εντυπωσιακές εμφανίσεις με πιο πρόσφατη εκείνη για την τελευταία αγωνιστική όπου επικράτησε με 89-74 της Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Παράλληλα, μετράει και πέντε συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος. Αυτά τα σερί και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται εδώ και περίπου δύο μήνες τη γεμίζουν με αυτοπεποίθηση στην προσπάθειά της να βρεθεί στην εξάδα. Να σημειώσουμε ότι η επίθεσή της παραμένει εξαιρετική με 87,3 πόντους ανά ματς.

Η Βαλένθια, πάλι, έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά ως επί το πλείστον παρουσιάζεται ανταγωνιστική και παλεύει τα ματς ακόμη και απέναντι σε ομάδες που έχουν περισσότερη ποιότητα από εκείνη. Αυτό συνέβη και την προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα της με 79-78 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο. Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει να «ξεκλειδώσει» την επίθεσή της (76,4 πόντοι μ.ο.), αλλά και να διατηρήσει την άμυνά της σε υψηλό επίπεδο (δέχεται 77,9 πόντους μ.ο.).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το στοίχημα στη Euroleague κόβει την ανάσα με απίθανες επιλογές και αποδόσεις σε πληθώρα αγορών. Το τέλος της regular season φαίνεται στον ορίζοντα και κάθε ματς που δίνουν οι ομάδες που κυνηγούν μια θέση στην postseason ή καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των playoffs ή του playin είναι τελικός. Το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια είναι ένα από αυτά και το Over 163,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

Στο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βαλένθια το στοίχημα των δύο ομάδων είναι να εμφανιστούν προσηλωμένες στην αποστολή τους και να αποδώσουν σε υψηλό επίπεδο και στις δύο πλευρές του παρκέ προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πάρουν μια νίκη που έχουν ανάγκη και μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Όσο για τις συνθέσεις, ο κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Οντέντ Κάτας, δεν έχει στο μάξιμουμ τον φόργουορντ Σόρκιν. Από την άλλη, ο Άλεξ Μουμπρού της Βαλένθια δεν έχει στο απόλυτο τους Χάρπερ (γκαρντ), Τουρέ (σέντερ) και Ντέιβις (σέντερ).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr