Προγνωστικά

Προκριματικά Champions League: Το πάνω χέρι η Βικτόρια Πλζεν με την Ελσίνκι!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 10:38

Βικτόρια Πλζεν και Ελσίνκι διασταυρώνουν τα ξίφη του για δεύτερη φορά, και διεκδικούν ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση. 

Προκριματικά Champions League: Το πάνω χέρι η Βικτόρια Πλζεν με την Ελσίνκι!

Αγώνας ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Ελσίνκι με 1 γκολ διαφορά μετά τη λήξη του 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Μάριμπορ - Σέριφ Τίρασπολ, ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί παίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ίδιου ζευγαριού.

Χωρίς VAR. Sold out.

Το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-2 υπέρ της Πλζεν.

Βικτόρια Πλζεν

Η Βικτόρια Πλζεν κατάφερε και πήρε τεράστια νίκη στο Ελσίνκι με σκορ 1-2, γεγονός που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο. Σκόραρε πολύ νωρίς στο ματς, μόλις στο 6' και έτσι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη πιάνοντας ανέτοιμη την αντίπαλό της. Το πρώτο μέρος κύλησε έτσι χωρίς καμιά διακύμανση στο σκορ. Όλα έγιναν στο δεύτερο μέρος όπου τελικά αντέδρασε η γηπεδούχος. Στο 50' ήρθε η ισοφάριση και το 1-1 αλλά δεν κράτησε για πολύ. Η Πλζεν επισφράγισε την ανωτερότητά της και ξανά πήρε το προβάδισμα στο 57', και το 1-2 έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Είχε χρόνο να δουλέψει και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι, αφού οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ξεκινάνε το Σάββατο.

Αγωνιστικά νέα

Έχει δύο απουσίες παικτών του Hranac και του σημαντικότατου μέσου Cermak, ενώ επιστρέφει ο βασικότατος φορ Kliment που μπορεί να δώσει άλλον αέρα στο επιθετικό κομμάτι.

Ελσίνκι

Δεν μπορεί να πει κανείς πως έκανε κακή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι η Ελσίνκι, όμως η Πλζεν ήταν ανώτερη και πιο έμπειρη. Τώρα καλείται να αναστρέψει μια δύσκολη κατάσταση μέσα σε μια δυνατή έδρα και μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιες καταστάσεις. Είχε και δοκάρι το παιχνίδι που ίσως έδινε άλλη τροπή στην υπόθεση πρόκριση σήμερα. Τα δεδομένα δεν αλλάζουν όμως και μπροστά της έχει ένα βουνό να ανέβει.

Πρωτάθλημα

Για το πρωτάθλημα έπαιξε με Ίλβες και τα βρήκε λίγο δύσκολα, όμως τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς διαφορά από τη Κουόπιο και με ματς περισσότερο. Ο προπονητής της έκανε ροτέισον ώστε να είναι πιο έτοιμος για απόψε.

Αγωνιστικά νέα

Έχει πέντε απουσίες σήμερα με σημαντικότετρη αυτή του Martic. Θα απουσιάσουν ο Riku Riski, Moren και ο Toivio. Εκτός θα είναι και ο Roope Riski.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.45 4.15 5.5 1.94 1.68 1.34 2.72 1.82 1.78 1.09 1.15 2.42
Βικτόρια Πλζεν - Ελσίνκι / Εκτίμηση

Oι γηπεδούχοι έχουν το σαφές προβάδισμα για τη πρόκριση. Έδειξαν καλά στοιχεία και επιθετικές αρετές. Επίσης είναι πιο γνώριμες οι καταστάσεις αυτές σε σχέση με την Ελσίνκι. Σίγουρα θα βρει γκολ στο παιχνίδι, το θέμα είναι η προσέγγιση του παιχνιδιού από την Ελσίνκι.

Θα τιμήσω το over 2,5 αφού στο 1.87 είναι ένα πολύ καλό στήριγμα.