Προγνωστικά

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας-Χεσπεράνγκε, εύκολα το φαβορί!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 11:37

Οι πρωταθλητές Σλοβακίας διαθέτουν την ποιότητα και την εμπειρία να πραγματοποιήσουν καθοριστικό βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Προκριματικά Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας-Χεσπεράνγκε, εύκολα το φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλόβαν Μπρατισλάβας – Χεσπεράνγκε.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο περνάει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ όπου 30 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 11-12 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικές στις 18-19 του ίδιου μήνα.
Σε αυτήν την φάση οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά τα δυο 90λεπτα, διεξάγεται παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Οι 13 από τους 15 ηττημένους των ζευγαριών θα πάνε στον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ ενώ δυο ομάδες μετά από κλήρωση της UEFA θα πάνε απευθείας στον τρίτο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ (αφορά τα ζευγάρια Λίνκολν-Κάραμπακ και Ρακόφ-Φλόρα Ταλίν).

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν έχει εδραιώσει την κυριαρχία της στο ποδόσφαιρο της Σλοβακίας, όπου μετρά πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλήματος. Έχει ξεφύγει το μπάτζετ από τον ανταγωνισμό, κάνει βήματα προόδου και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πέρυσι, έφθασε στους 16 του Κόνφερενς Λιγκ όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Βασιλεία (2-2, 2-2). Στον πάγκο σταθερά ο Βλάντιμρ Βάις. Τέσσερις σερί νίκες στα φιλικά ματς με τέρματα 11-2, το νέο πρωτάθλημα Σλοβακίας ξεκινά στα τέλη του μήνα (29/7).

Με απουσίες
Για διαφορετικούς λόγους, δεν υπολογίζονται οι Βίμερ, Μπλακμαν (α), εκτός πλάνων ο βασικότατος πέρυσι μέσος Χακβετάτζε.

Χεσπεράνγκε

Η Χεσπεράνγκε συμπλήρωσε 107 χρόνια ιστορίας και τα γιόρτασε με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στο Λουξεμβούργο! Θέλει να αποδείξει πως δεν επρόκειτο για και απλή φωτοβολίδα, κράτησε τον βασικό κορμό, προχώρησε σε αρκετές προσθήκες, αλλά με ποδοσφαιριστές απο το… κάτω ράφι. Έχει δώσει μόλις τέσσερα ευρωπαϊκά ματς στην ιστορία της, όπου δεν έχει νικήσει, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά. Το νέο πρωτάθλημα Λουξεμβούργου ξεκινά 6 Αυγούστου.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.35 8.85 2.42 1.5 1.54 2.32 1.87 1.8 1.05 1.11 3.35
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Χεσπεράνγκε / Εκτίμηση

Η Σλόβαν δεν αναμένεται να λαθέψει κόντρα σε μια άπειρη ομάδα. Διαθέτει την εμπειρία να αποφύγει τους… μπελάδες και μπορεί να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση απο το πρώτο ματς. Επιλέγουμε τον άσο απο το πρώτο ημίχρονο και τον συνδυάζουμε με over 1,5 στο 1.82.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr