Μπάσκετ

Πρεμιέρα με αρκετά σημεία!

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:07

Ξεκινά η δράση!

Πρεμιέρα με αρκετά σημεία!

Με ένα γεμάτο κουπόνι στα χέρια μας, σταδιακά μπαίνουμε για τα καλά στην δράση για την νέα σεζόν. Καθώς την επόμενη εβδομάδα έχουμε τζάμπολ στην Ευρωλίγκα, θα έχουμε φυσικά όπως κάθε χρόνο ένα μεγάλο αφιέρωμα για την κορυφαία διοργάνωση, με στοιχηματική φυσικά χροιά. Αυτή την εβδομάδα έχουμε τζάμπολ στο Καμπιονάτο, την Τουρκία και την Γερμανία και απομένουν η χώρα μας και η Γαλλία. Ομως και στην Ελλάδα μας έχουμε το Σούπερ Καπ στην Πάτρα.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε. Στην Ελλάδα έχουμε σαν Φ4 το Σούπερ Καπ στην Πάτρα που πέρσι το πήρε ο Προμηθέας. Και φέτος χωρίς Ολυμπιακό -αν και επέστρεψε- μιας και δεν είχε κερδίσει την συμμετοχή του. Συνεπώς ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί αλλά και πέρσι που ήταν το έχασε! Οι πράσινοι είναι καλύτεροι από πέρσι, καθώς ο Πρίφτης είναι σαφώς καλύτερος κόουτς από τους περσινούς, αλλά η ομάδα αν και άρεσε στα φιλικά(νίκησε και την Εφές στο ΟΑΚΑ) δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει και έχει θέματα προσέχουμε. Η ΑΕΚ άλλαξε τα πάντα στην κυριολεξία και κάπως έριξε το μπάτζετ. Θα παίζει επιθετικό μπάσκετ και με τον άπειρο αλλά ταλαντούχο Δέδα στον πάγκο θέλει χρόνο, όμως είναι ικανή για όλα.

Το τρομερό Λαύριο στο ίδιο επίπεδο με πέρσι αλλά πλέον το υπολογίζουν όλοι και ο Προμηθέας χωρίς Γιατρά πια μετά από χρόνια στον πάγκο και με Ισπανό κόουτς(!) θα είναι και πάλι μια ομάδα τετράδας. Το ενδιαφέρον στο Σούπερ Καπ μεγάλο, ντέρμπι το Προμηθέας-ΑΕΚ και σαφώς άνετα ο Παναθηναϊκός το Λαύριο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr