Μπάσκετ

Euroleague: Ο Ολυμπιακός και η σούπερ τιμή σε λογικό ποντάρισμα!

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022 - 13:11

Μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό με τις στοιχηματική ενότητα να έχει επίσης το ενδιαφέρον της

Euroleague: Ο Ολυμπιακός και η σούπερ τιμή σε λογικό ποντάρισμα!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μονακό στο 5ο ματς της προημιτελικής σειράς στη Euroleague και είναι το ματς που δίνει εισιτήριο για το Final 4.

Η σειρά είναι στο 2-2 και ο Ολυμπιακός με τη Μονακό είναι ένα βήμα από το Βελιγράδι όπου θα γίνει το Final 4 της Euroleague.

Τα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ:

Ολυμπιακός - Μονακό 71-54

Ολυμπιακός - Μονακό 72-96

Τα δύο επόμενα ματς στο Μονακό

Μονακό - Ολυμπιακός 83-87

Μονακό - Ολυμπιακός 78-77

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός οφείλει να αξιοποιήσει την καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Θα είναι γεμάτο από 12.000 φίλους του που ξέρουν να δημιουργούν ατμόσφαιρα. Αυτό συνήθως στο μπάσκετ βοηθάει πολύ. Επίσης σε τέτοιες σειρές, από τότε που άλλαξε το σύστημα η Euroleague, οι γηπεδούχοι παίρνουν πάντα το 5ο ματς. Στο παρελθόν έχει γίνει 14 φορές κάτι ανάλογο και οι γηπεδούχοι νίκησαν σε όλες!

Το θέμα για τους ερυθρόλευκους είναι να μην εκνευριστούν από την άμυνα του αντιπάλου. Να κρατήσουν οι παίκτες την ψυχραιμία τους και να μην κάνουν πολλά λάθη. Επίσης πρέπει να μπει στη σειρά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σουτέρ κινείται στα ρηχά μέχρι στιγμής κι ενώ στην κανονική διάρκεια ήταν εξαιρετικός. Στα συν πως ο Χασάν Μάρτιν είναι έτοιμος και μπορεί να δώσει βοήθειες στους ψηλούς.

Μονακό

Η Μονακό από την μεριά της δεν έχει κανένα άγχος. Δεν θα της πει κανείς τίποτα αν αποκλειστεί. Μειονέκτημα πως οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν ζήσει ανάλογες στιγμές. Να δώσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ωστόσο έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ο Μπέικον και ο Τζέιμς είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο.

Μέχρι στιγμής βέβαια ο Τζέιμς έχει κάνει την διαφορά μόνο στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς που έγινε στο ΣΕΦ. Γενικά τον αντιμετωπίζει καλά η άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Μπέικον όμως είναι εξαιρετικός και ζει γι' αυτά τα παιχνίδια. Αν περιοριστεί και επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα θα είναι προς όφελος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Μονακό / Εκτίμηση

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη σε συνδυασμό με σύνολο πόντων στον αγώνα πάνω από 154,5. Φέτος οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί συνολικά 6 φορές και μόνο μία ήταν κάτω από 145 πόντους.

Στις υπόλοιπες πέντε ήταν 151, 164, 168, 170 και 155. Κατά συνέπεια ο συνδυασμός νίκης των ερυθρόλευκων και σύνολο πόντων over 154,5 δίνεται ακόμα και στο 2,50.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.