Μπάσκετ

ΝΒΑ: "Αγριεμένος" ο Giannis!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 13:12

Ακόμη μια εκπληκτική βραδιά ΝΒΑ περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα και tostoixima.gr δεν θα μπορούσε να μην σας δώσει τα προγνωστικά του.

ΝΒΑ:

Μπόστον Σέλτικς- Μιλγουόκι Μπακς

Σε σπουδαία νίκη έφτασαν οι Σέλτικς μέσα στην έδρα των Μπακς, οι οποίοι φάνηκαν πιο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους. Σημαντικό brake το οποίο μπορεί να κρίνει και τη σειρά. Από την άλλη τα "ελάφια" είχαν κακή αμυντική προσέγγιση και πέρα του Γιάννη που πάλευε με όλους και με όλα, έχοντας 34 πόντους, 18 ριμπάουντ και 5 ασσίστ, δεν έδειξε κάποιος άλλος επιθετική συνέπεια. Δεν είχαν ιδέες επιθετικά και ουσιαστικό πλάνο και την πλήρωσαν. Θα αναζητήσουν αντίδραση μέσα στη Βοστόνη, αλλά μόνο με τον Γιάννη δύσκολα θα το πετύχουν. Είναι μια σειρά που έχει πάει στη δύναμη, στη σκληράδα και στη πίεση, και όποια ομάδα καταφέρει να αντέξει κάτω από αυτές τις παραμέτρους θα πάρει και το πλεονέκτημα. Οι Σέλτικς μοιάζουν πιο έτοιμοι για αυτό το μονοπάτι, μένει να το δείξουν και στο παρκέ. Μην ξεχνάμε και την απουσία του Μίντλετον, ο οποίος θα απουσιάσει ακόμη μία φορά και οι Μπακς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γεμίσουν το κενό του.

Μέμφις Γκρίζλις- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Στην αντίπερα όχθη, οι "πολεμιστές" πετάνε φωτιές και οδηγούν την σειρά με σκορ 3-1. Επιζητούν μια νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης στους τελικούς. Με μπροστάρη τον Στεφ Κάρι, οι Γουόριορς έφτασαν στην τρίτη τους νίκη με σκορ 101-98, ο οποίος Στεφ έβαλε 32 πόντους και παρέλυσε την άμυνα των "αρκούδων". Οι Μέμφις απόντος του Τζα Μόραντ ήταν αναμενόμενο πως θα είχαν δύσκολο έργο, αλλά δεν παρέδωσαν τα όπλα. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν και έχασαν επάξια και με ψηλά το κεφάλι. Με το Τζάκσον να κάνει πολύ καλό παιχνίδι έχοντας 21 πόντους και τον Τζόουνς με 19, δεν κατάφερε να βάλει δυσκολότερα στην ομάδα του Κερ. Σίγουρα η ψυχολογία είναι με το μέρος των Γουόριορς, οι οποίοι πάνε στο Μέμφις για να καθαρίσουν τη σειρά. Υπερτερούν ποιοτικά και πιστεύω πώς θα έρθει το 4-1.

(02:00)Μπόστον Σέλτικς- Μιλγουόκι Μπακς: Horford over 13,5 πόντους (απόδοση:1.75)

(02:00)Μπόστον Σέλτικς- Μιλγουόκι Μπακς: Giannis Antetokounmpo over 31,5 πόντους (απόδοση:1.87)

(04:30)Μέμφις Γκρίζλις- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: 2 (απόδοση 1.60)

(04:30)Μέμφις Γκρίζλις- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: Stephen Curry over 28,5 πόντους (απόδοση:1.93)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr