Μπάσκετ

Γιούροκαπ: Τελικός στην Μπολόνια!

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 - 12:54

Σημαντική δράση την Τετάρτη με τον τελικό του Γιούροκαπ ανάμεσα σε Βίρτους και Μπούρσασπορ, αλλά και δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Α1.

Γιούροκαπ: Τελικός στην Μπολόνια!

ΕΛΛΑΔΑ Α1
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Εξ αναβολής παιχνίδι και σημαντικό. Η Λάρισα αν και είχε κακή αρχή και έφυγε ο κόουτς Παπανικολόπουλος(16/11), εξασφάλισε τα πλέι οφ και θέλει και εξάδα! Μεταμορφωμένη με τις αλλαγές, έχει 6 νίκες στα 9 τελευταία χάνοντας μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός και την περασμένη στον Άρη 82-70(44-35ημ). Εχει 5 διπλά. Ο Προμηθέας είναι στις ανερχόμενες δυνάμεις και τετράδας αλλά δεν άρχισε καλά και ήρθε η απόλυση Καζίμιρο(7/11). Τέλος και ο Ζούρος(17/4)και συνεχίζει με τον γνωστό του Γιατρά. Εχει απουσίες(Γκίκας, Ρέι). Μπερδεμένος. Μάχη τετράδας αλλά 6 σερί ήττες(!) πριν το 78-69 με Ηρακλή εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σημαντικό ματς. Και ντέρμπι αν και μικρό προβάδισμα στην έδρα καθώς η Λάρισα έχει τρομερή φόρμα και ο Προμηθέας αν και καλύτερος προβληματίζει με κακές εμφανίσεις. Ελκυστικό το -2.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εξ αναβολής παιχνίδι και αδιάφορο. Και προπόνησης για τον Ολυμπιακό που θα έχει και 2000 κόσμο στο πλευρό του και θα κάνει και συντήρηση εν όψει του Φ4 της Ευρωλίγκα την επόμενη εβδομάδα. Ο Απόλλων Πάτρας εξασφαλισμένος έχοντας και την ισοβαθμία με τον Ιωνικό. Αν και με λίγα χρήματα στηρίχθηκε στην έδρα που έχει κερδίσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Σκοράρει δύσκολα, αδύναμος εκτός έχασε 78-68 στον ΠΑΟ που μείωσε με 8-24 στο τέλος! Ο Ολυμπιακός γύρισε στα μεγάλα σαλόνια μετά την οικειοθελή αποχώρηση και κερδίζει με διαφορές. Ενθουσιασμός. Σίγουρα πρώτος εδώ. Στο ρελαντί 78-86 στον Ιωνικό Ν(34-50ημ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς προπόνησης για τον Ολυμπιακό που θα κάνει και συντήρηση. Κάτι που έκανε και με τον Ιωνικό και ματς των 25π έγινε 8. Στους 20π το ματς και θέμα διάθεσης του Ολυμπιακού, Ο Απόλλωνας μαχητικός πάντως καθώς στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ προ ημερών μείωσε από 25π στους 8!Αν βάλουμε κάτι προς άσο καλύτερα με τους 20π

ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ
Ο τελικός του Γιούροκαπ. Μονός και στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια μάλιστα που είναι και το απόλυτο φαβορί και λογικά θα κερδίσει και εύκολα καθώς είναι άλλη κλάση. Μάλλον μόνο ένα εισιτήριο φέτος για την Ευρωλίγκα. Η ιστορική Βίρτους Μπολόνια θέλει να γυρίσει στην Ευρωλίγκα και είναι μεγάλο φαβορί. Εχει μπάτζετ 10εκ! Τρομερό ξεκίνημα αλλά μετά πολλές απουσίες και κακές ήττες. Πήρε Χάκετ-Σενγκέλια τον Μάρτη! Απέκλεισε με 73-83 εκτός την Βαλένθια. Παίζει ο Τεόντοσιτς. Η τούρκικη μεσαία Μπούρσασπορ έκανε το μπαμ ολκής στην Παρτίζαν και μετά σε Τσεντεβίτα, Ανδόρα(68-85)!Στη κανονική περίοδο 2-0 η Βίρτους(98-94,101-83*)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο -8 τσίμπησε το ματς και θέλει προσοχή καθώς μπορεί να είναι χαλαρά στους 10π και να πανηγυρίζουν οι Ιταλοί και να μπει ένα τρίποντο και να χαλάσει το σημείο μας. Μπασκετικά είναι 10-15π πάντως και προς άσο ασφαλώς. Στο 1.27 η νίκη δείχνει βράχος που λέμε και ας έχει άγχος η γηπεδούχος. Είναι τεράστια η διαφορά κλάσης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr