Μπάσκετ

Πλέι οφ Lega Basket: Ανεβάζει ταχύτητα η Μιλάνο

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 - 17:59

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την Σάσαρι στον πρώτο αγώνα και φαντάζει δικαίως το φαβορί και στο δεύτερο ματς της σειράς.

Πλέι οφ Lega Basket: Ανεβάζει ταχύτητα η Μιλάνο

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ(1)-ΠΕΖΑΡΟ(8) 3-0
ΜΙΛΑΝΟ(2)-ΕΜΙΛΙΑ(7) 3-0
ΜΠΡΕΣΙΑ(3)-ΣΑΣΑΡΙ(6) 1-3
ΤΟΡΤΟΝΑ(4)-ΒΕΝΕΤΣΙΑ(5) 3-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ(1)-ΤΟΡΤΟΝΑ(4) 2-0
ΜΙΛΑΝΟ(2)-ΣΑΣΑΡΙ(6) 1-0

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των πλέι οφ είναι στις 3 νίκες με την σειρά των αγώνων 2-2-1 ξεκινώντας από την έδρα αυτού που έχει το πλεονέκτημα.

1ος Αγώνας: Αρμάνι Μιλάνο – Σάσαρι 88-71

ΜΙΛΑΝΟ-ΣΑΣΑΡΙ
Εξαρετική εμφάνιση από το Μιλάνο, που χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, επικράτησε άνετα στο πρώτο ματς και έστειλε… μηνύματα σκούπας στη Σάσαρι. Θέλει βέβαια να σώσει την χρονιά με τον τίτλο, μετά την προβληματική εικόνα στην Ευρωλίγκα. Απέκλεισε άνετα 3-0 στον πρώτο γύρο την Εμίλια. Εκτός ο Ντιλένι-17π, στο τελευταίο επέστρεψε πάντως ο Μέλι που πήρε χρόνο συμμετοχές. Η Σάσαρι είναι στις καλές και έμπειρες ομάδες στο καμπιονάτο και όπως είχαμε πει άρχισε για τετράδα και στις ισοβαθμίες έμεινε 6η. Δεν άντεξε πάντως στο πρώτο ματς, όπου κατέρρευσε στην επανάληψη. Εχει κερδίσει το Μιλάνο εντός. Εκανε κακή αρχή αλλά ρολάρισε στην συνέχεια. Απέκλεισε με μειονέκτημα με 3-1 την φορμαρισμένη Μπρέσια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Μιλάνο άλλη κλάση αλλά και η Σάσαρι επικίνδυνη. Καμία αξία με -10 στην έδρα όμως, έχει περισσότερη αξία με συνδυαστικό ποντάρισμα πόντων.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
ΜΙΛΑΝΟ(1)-ΤΡΕΝΤΟ(8) 3-0
ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ(2)-ΤΡΙΕΣΤΕ(7) 3-2
ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ(3)-ΤΡΕΒΙΖΟ(6) 3-0
ΒΕΝΕΤΣΙΑ(4)-ΣΑΣΑΡΙ(5) 3-2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
ΜΙΛΑΝΟ(1)-ΒΕΝΕΤΣΙΑ(4) 3-0
ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ(2)-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ(3) 0-3

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)
ΜΙΛΑΝΟ(1)-ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠ(3) 0-4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr