Μπάσκετ

Ισπανία - Liga Endesa: Πρώτο clasico τελικών Μπαρτσελόνα - Ρεάλ με...under!

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 09:47

Αρχή στους μεγάλους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος με τους αιώνιους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την ανάλυση να δίνει και καλή πρόταση.

Ισπανία - Liga Endesa: Πρώτο clasico τελικών Μπαρτσελόνα - Ρεάλ με...under!

Αρχή στους μεγάλους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος με τους αιώνιους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την ανάλυση να δίνει και καλή πρόταση.

Η σειρά των πλέι οφ είναι στις 3 νίκες. Με την σειρά των αγώνων 2-2-1 ξεκινώντας από την έδρα αυτού που έχει το πλεονέκτημα, που σε αυτή την περίπτωση είναι η Μπαρτσελόνα.

Το ματς ξεκινάει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 4.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(1)-ΡΕΑΛ(2)

Πάντα ανοιχτά ματς αυτά αν και η Μπάρτσα έχει πάρει τον αέρα φέτος της Ρεάλ . Όμως στο F4 της Ευρωλίγκα μετά το 6-1της Ρεάλ(!), η βασίλισσα νίκησε και πήγε τελικό.

Η πανίσχυρη Μπαρτσελόνα του Καλάθη, φαβορί για τίτλο πάντως πάντα . Τρομερή άμυνα, άνετα πρώτη στην Ισπανία αλλά κακή ψυχολογία. Καθώς απέτυχε στην Ευρωλίγκα στο F4. Μειώνεται το μπάτζετ το καλοκαίρι. Απέκλεισε με μέτρια εικόνα 2-0 την Γκραν Κανάρια και 3-1 (με δύο διπλά αφού έχασε την έδρα), την Μπανταλόνα.

Ο Τσους Ματέο στον πάγκο της Ρεάλ

Η Ρεάλ έχει μια περίεργη χρονιά. Είχε και το σοκ με τον κόουτς Πάμπλο Λάσο, που υπέστη έμφραγμα αρχές Ιούνη, είναι καλά πια, αλλά εκτός πάγκου. Προς το παρόν ο πρώτος βοηθός του, Τσους Ματέο, τον αντικαθιστά. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, έκανε μεγάλη κοιλιά και είχε 6 ήττες εντός. Αλλά στο τέλος πήγε F4 στην Ευρωλίγκα και στον τελικό που ηττήθηκε από την Εφές. Στηρίζεται στην άμυνα, μεγάλο βάθος αλλά γηρασμένη. Απέκλεισε άνετα 2-0 την Μανρέσα και 3-0 την Μπασκόνια και έχει φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Περίεργη σειρά. Κλάσικο και ενώ η Μπάρτσα είχε πάρει τον αέρα της βασίλισσας , η τελευταία την απέκλεισε στα ημιτελικά στο F4 της Ευρωλίγκα.

Έκτοτε υπάρχει γκρίνια στην Μπάρτσα. Επίσης έρχονται και μειώσεις στο μπάτζετ. Στην αντίπερα όχθη είναι μεγάλο θέμα αυτό με τον Πάμπλο Λάσο στην Ρεάλ. Ωστόσο δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Στο 1.45 και -5 το ματς δεν αξίζει ο άσος. Οχι. Προς under με 156π. απλά, που δίνεται κάπου στο 1,90.

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(1)-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ(8) 2-0

ΡΕΑΛ(2)-ΜΑΝΡΕΣΑ(7) 2-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ(3)-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ(6) 1-2

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ(4)-ΤΕΝΕΡΙΦΗ(5) 2-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(1)-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ(4) 3-1

ΡΕΑΛ(2)-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ(6) 3-0

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(1)-ΡΕΑΛ(2)

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)

ΡΕΑΛ(1)-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ(8) 2-0

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(2)-ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ(7) 2-1

ΤΕΝΕΡΙΦΗ(3)-ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ(6) 2-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ(4)-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ(5) 2-1

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)

ΡΕΑΛ(1)-ΒΑΛΕΝΘΙΑ(4) 2-1

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(2)-ΤΕΝΕΡΙΦΗ(3) 2-1

ΤΕΛΙΚΟΣ (2 νίκες)

ΡΕΑΛ(1)-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(2) 0-2

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ

Η σειρά των πλέι οφ είναι στις 3 νίκες με την σειρά των αγώνων 2-2-1 ξεκινώντας από την έδρα αυτού που έχει το πλεονέκτημα

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ(1)-ΡΕΑΛ(2) 2-0(108-97π,85-75*)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr