Μπάσκετ

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ελλάδα - Μ. Βρετανία, διαφορά κλάσης

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 10:57

Η Ελλάδα στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο υποδέχεται στη Λάρισα την Μεγάλη Βρετανία και η ανάλυση προσφέρει καλό σημείο για στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου: Ελλάδα - Μ. Βρετανία, διαφορά κλάσης

Ματς με ενδιαφέρον μεγάλο για την εθνική μας που θα γίνει στην Λάρισα. Είμαστε σε γκρουπ που αποχώρησε η Λευκορωσία και έχουμε περάσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αλλά μετράνε τα αποτελέσματα καθώς μεταφέρονται και έτσι χρειαζόμαστε το ροζ φύλλο. Εξαιρετικό κλίμα πλέον εν όψει και Ευρωμπάσκετ και καθώς νέος προπονητής είναι πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Δεν θα παίξουν Σλούκας-Καλάθης και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Παίζει ο Ντόρσει. Και θα είναι όλοι οι άλλοι βασικοί.

Είχαμε χάσει στην Αγγλία και θέλουμε το ματς. Η Αγγλία είναι σε πτώση γενικά αλλά άρχισε καλά με το μπαμ 78-69 με την Ελλάδα εντός και εχει περάσει καθώς αποκλείστηκε η Λευκορωσία. Αθλητική και δεμένη ομάδα αλλά χωρίς ταλέντο.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -15 το ματς και η Ελλάδα μπορεί να το καλύψει και ας μην έχει κάνει προετοιμασία. Υπάρχει διαφορά κλασης με την επιστροφή βασικών και ενώ η Αγγλία θα είναι αυτή που ξέραμε.

Η Ελλάδα έχει άλλο αέρα πλέον και με τον Ιτούδη στο πάγκο πια. Αφού μπορεί να κερδίζει 10-15π. χωρίς τους βασικούς της, έχοντας αρκετούς από αυτούς γιατί να μην κάνει και το -15 και τον άσο; Ασφαλώς θέλει προσοχή και περιμένουμε και το live μιας και μπορεί να είναι 15-20π. και να χαλαρώσει.

Αναλυτικά η αποστολή

Kώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός, 2.04μ.)

Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός, 2.20μ.)

Ιωάννης Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός, 2.07μ.)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός, 2.00μ.)

Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας, 2.08μ.)

Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός, 2.02μ.)

Νίκος Γκίκας (Προμηθέας, 1.85μ.)

Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός, 1.96μ.)

Κώστας Αντετοκούνμπο (Villeurbanne, 2.08μ.)

Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός, 1.98μ.)

Τάιλερ Ντόρσεϊ (Ολυμπιακός, 1.96μ.)

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Lietkabelis, 2.00μ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr