Μπάσκετ

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η άξια Ουκρανία και η Ισπανία!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 09:15

Τελευταία ματς για τον συγκεκριμένο όμιλο στην πρώτη προκριματική φάση με την ανάλυση να δίνει και πρόταση για στοίχημα

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η άξια Ουκρανία και η Ισπανία!

Τελευταίο ματς για τον όμιλο στην 1η φάση. Γνωστό πως τα αποτελέσματα μεταφέρονται στην επόμενη φάση, για όσους προκρίθηκαν. Συνεπώς υπάρχει κίνητρο.

Στην Ισπανία η γηπεδούχος είχε κερδίσει 88-74 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τώρα θα αντιμετωπίσει τους Φούρις Ρόχας, στην Ρίγα της Λετονίας. Εκεί επέλεξε να δίνει τα παιχνίδια της η Ουκρανία
λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην χώρα.

Η Ουκρανία ενώ έχει πόλεμο στην πατρίδα της με την εισβολή της Ρωσίας, είναι δεμένη. Νίκησε 79-66 την Γεωργία στην Ρίγα πάλι. Και είχε και την Β. Μακεδονία εκτός που κέρδισε στο ρελαντί με 68-73 .

Το ρεκόρ της είναι στο 3-2 και έιχε περάσει αλλά θέλει το ματς όπως και η Ισπανία που έχει 4-1. Κανονικά συμμετέχει ο Μίχαλτσιουκ από το ΝΒΑ. Χωρίς ΝΒΑερς και τους σταρ η Ισπανία αλλά έχει βάθος. Περίπατος με την Β. Μακεδονία εντός 80-44 και είχε εκτός την Γεωργία που έχασε στην παράταση. Νέο ταξίδι κοντινό. Σημαντικό συνεπώς ματς και για τους δύο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πιο κλασάτη η Ισπανία αλλά με μέτρια σύνθεση. Στο -7 καμία αξία με την μαχητική Ουκρανία και μάλλον και προς τον άσο. Στο 1.32 η Ισπανία καμία αξία επίσης. Αν και είναι ελαφρώς όμως φαβορί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπάσκετ, με live στατιστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.