Μπάσκετ

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η άξια Ουκρανία και η Ισπανία!

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 09:15

Τελευταία ματς για τον συγκεκριμένο όμιλο στην πρώτη προκριματική φάση με την ανάλυση να δίνει και πρόταση για στοίχημα

Προκριματικά Μουντομπάσκετ: Η άξια Ουκρανία και η Ισπανία!

Τελευταίο ματς για τον όμιλο στην 1η φάση. Γνωστό πως τα αποτελέσματα μεταφέρονται στην επόμενη φάση, για όσους προκρίθηκαν. Συνεπώς υπάρχει κίνητρο.

Στην Ισπανία η γηπεδούχος είχε κερδίσει 88-74 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τώρα θα αντιμετωπίσει τους Φούρις Ρόχας, στην Ρίγα της Λετονίας. Εκεί επέλεξε να δίνει τα παιχνίδια της η Ουκρανία
λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην χώρα.

Η Ουκρανία ενώ έχει πόλεμο στην πατρίδα της με την εισβολή της Ρωσίας, είναι δεμένη. Νίκησε 79-66 την Γεωργία στην Ρίγα πάλι. Και είχε και την Β. Μακεδονία εκτός που κέρδισε στο ρελαντί με 68-73 .

Το ρεκόρ της είναι στο 3-2 και έιχε περάσει αλλά θέλει το ματς όπως και η Ισπανία που έχει 4-1. Κανονικά συμμετέχει ο Μίχαλτσιουκ από το ΝΒΑ. Χωρίς ΝΒΑερς και τους σταρ η Ισπανία αλλά έχει βάθος. Περίπατος με την Β. Μακεδονία εντός 80-44 και είχε εκτός την Γεωργία που έχασε στην παράταση. Νέο ταξίδι κοντινό. Σημαντικό συνεπώς ματς και για τους δύο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πιο κλασάτη η Ισπανία αλλά με μέτρια σύνθεση. Στο -7 καμία αξία με την μαχητική Ουκρανία και μάλλον και προς τον άσο. Στο 1.32 η Ισπανία καμία αξία επίσης. Αν και είναι ελαφρώς όμως φαβορί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr