Μπάσκετ

Ευρωμπάσκετ 2022: Η απάντηση της Ιταλίας και η Κροατία

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:07

Τι βγάζουν οι αναλύσεις και για τα έξι αποψινά παιχνίδια της διοργάνωσης με τις προτάσεις να έχουν το ενδιαφέρον τους

Ευρωμπάσκετ 2022: Η απάντηση της Ιταλίας και η Κροατία

Τι βγάζουν οι αναλύσεις και για τα έξι αποψινά παιχνίδια της διοργάνωσης με τις προτάσεις να έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΡΑΗΛ

Περίεργο και σημαντικό παιχνίδι για την κατάταξη. Η Πολωνία εντυπωσίασε με την Τσεχία και απογοήτευσε με την Φινλανδία που διασύρθηκε. Ματς κλειδί και για τους δύο . Το Ισραήλ άρχισε καλά χωρίς να πάιζει καλά.Στο -2 το Ισραήλ καμία αξία. Ντέρμπι και προς άσο ίσως με +2 στην έδρα.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΕΣΘΟΝΙΑ

Εύκολο ματς για την ασταθή αλλά πολύ ποιοτικότερη Κροατία . Η μαχητική Εσθονία πάλεψε στα ίσα για το μπαμ με την Ουκρανία και έχει απογοήτευση. Στο -14 προς άσο απλά.

ΑΓΓΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Θέμα διάθεσης της εθνικής μας που θα κάνει και συντήρηση το -24 με την Αγγλία που είναι απογοητευτική και με πρόβλημα στο σκορ. Θα κάνει και συντήρηση ο Ιτούδης σαφώς.

ΤΣΕΧΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Απογοητεύει η οικοδέσποινα Τσεχια και έτσι το -11 είναι οριακό αν και η διαφορά κλάσης δείχνει άσο. Αλλά δεν είναι καλά οι Τσέχοι και είναι μαχητική ομάδα και φιλότιμη η Ολλανδία. Θα κάνει συντήρηση και ο Γιάννης γι αυτό και χαμηλά το όριο.

ΣΕΡΒΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στο -12 η Σερβία που θα κάνει και συντήρηση. Λογικά προς άσο αρκεί να έχει διάθεση. Η Φινλανδία μαχητική αλλά μέχρι εκεί.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Στο -10 η μαχητική Ιταλία και οικοδέσποινα σωστά καθώς η Ουκρανία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και αγκομάχησε να κερδίσει την Εσθονία. Πάντως όταν είχαν παίξει πρόσφατα μαζί στο Μουντομπάσκετ στα προκριματικά, η Ιταλία είχε νικήσει εκτός με 10π από -11ημ. Προς διπλό απλά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr