Μπάσκετ

Ευρωμπάσκετ 2022: Η Γαλλία και ο Φουρνιέ

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:43

Σούπερ οι προτάσεις από τις αναλύσεις για τα ματς Γαλλία - Ιταλία, Σλοβενία - Πολωνία που θα βγάλουν το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών

Ευρωμπάσκετ 2022: Η Γαλλία και ο Φουρνιέ

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη (14/9) η προημιτελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας. Για την ακρίβεια απογοήτευσε.

Τώρα θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια που απέμειναν οι άλλες τέσσερις ομάδες. Με το ματς της Γαλλίας με την Ιταλία να συγκεντρώνει τα βλέμματα.


ΓΑΛΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Νοκ άουτ παιχνίδι στην φάση των "8" στο Βερολίνο. Και πονηρό ματς και ντέρμπι από παλιά! Η Γαλλία δεν τρομάζει όπως είχαμε πει. Έχασε από Γερμανία, Σλοβενία και νίκησε την Λιθουανία και δύσκολα την Βοσνία. Ικανή αλλά όχι όπως παλιά και φάνηκε με την Τουρκία που από +10 την απέκλεισε με την τύχη στο τέλος! Δεν έχει βάθος!

Η Ιταλία έχει απουσίες. Δεν έχει βασικά καλό πλει μέικερ και σέντερ. Συνεπώς είναι μια ομάδα μέρας με κλειδί το τρίποντο που σουτάρει πολύ και την πιεστική άμυνα που πάει να παίξει βάση και την φιλοσοφία του κόουτς Ποτζέκο! Νίκησε την Κροατία, το έκανε ντέρμπι από -16 με εμάς στον όμιλο στο Μιλάνο δηλαδή στην πατρίδα της αλλά έχασε και έχασε από +10 και με 11π.(!) από την Ουκρανία σε αποτέλεσμα σοκ. Έπεσε στην Σερβία και από -10 με 16τρ(!)έκανε το μπαμ και την απέκλεισε άνετα! Τρομερή ψυχολογία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι, φαβορί η Γαλλία αλλά όχι για -5 και χαμηλό το 1.47. Καθώς εχει υπεροπλία στο σέντερ αλλά η Ιταλία έχει το τρίποντο κλειδί. Πιθανό το over Φουρνιέ 17π.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ

Νοκ άουτ παιχνίδι στην φάση των "8" στο Βερολίνο. Και ματς εύκολο για την Σλοβενία. Η Σλοβενία που είχε κατακτήσει τον τελευταίο τίτλο το 2017, είναι στα φαβορί και φέτος με το τρομερό δίδυμο στην περιφέρεια των ΝΒΑερ Ντόνσιτς και Γκ. Ντράγκιτς. Δεν πείθει ο προπονητής της όμως. Ομάδα του over, έχασε όμως από την Βοσνία σε σοκ αλλά κέρδισε Λιθουανία, Γαλλία, Γερμανία. Με περίπατο απέκλεισε το Βέλγιο. Εκτός ο Ζόραν Ντράγκιτς, ενοχλήσεις και τυπικά αμφίβολος ο σταρ Ντόνσιτς!

Η Πολωνία μικρομεσαία ομάδα που αν και δεν έχει ονόματα είναι δουλεμένη και δεμένη και πονηρή. Νίκησε 15π την Τσεχία και έχασε 30 από την Φινλανδία όμως και αυτό προξένησε εντυπώσεις. Καθάρισε το Ισραήλ άνετα και αγχώθηκε με την αδύνατη Ολλανδία. Απέκλεισε την Ουκρανία δίκαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -14 η Σλοβενία και αν δεν παίξει ο Ντόνσιτς θα έχουμε και ντερμπάκι. Αν παίξει άνετα η πρωταθλήτρια αλλά η Πολωνία σκοράρει. Δεν αξίζει κάτι με -15.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr