Μπάσκετ

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Προβάδισμα οι Εφές, Μιλάνο

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:59

Μιλάνο - Μακάμπι και Παναθηναϊκός - Εφές είναι δυνατά τεστ όπως και η ανάλυση με τις προτάσεις

Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Προβάδισμα οι Εφές, Μιλάνο

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινάει στο ΟΑΚΑ και τα ματς έχουν και στοιχηματικό ενδιαφέρον. To Μακάμπι - Μιλάνο θα ξεκινήσει στις 18:00 και το Παναθηναϊκός - Εφές στις 21:00 με τηλεοπτική κάλυψη και των δύο από την ΕΡΤ3.

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΜΙΛΑΝΟ

Ημιτελικός στο τουρνουά του ΠΑΟ "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ.. Προσέχουμε πάντως ότι λόγω διεθνών και οι δύο ομάδες της Ευρωλίγκα είναι ουσιαστικά ανέτοιμες. Το Μιλάνο στις κλασικές καλές ομάδες. Εκτός ο Μήτογλου πάντα. Πήρε Πάνγκος και Ντέιβις που κάνουν την διαφορά. Και τον Βόιγκμαν. Πάντα ο Μεσίνα στον πάγκο. Εκτός ο Πάνγκος στο τουρνουά. Ριζικές αλλαγές στην Μακάμπι και νέα εποχή και άλλαξε όλη η ομάδα. Στον πάγκο ο Κάτας(παλιότερα στον ΠΑΟ). Πήρε τον τρομερό Λορέντζο Μπράουν (με Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ),Πόιθρες, Μπάλτγουιν,Νέμπο,Χίλιαρντ. Θα σκοράρει πολύ. Θέμα στην ρακέτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το Μιλάνο προβάδισμα μικρό και στο 1.60 καλούτσικο και προς διπλό με -2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΦΕΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ

Ημιτελικός στο τουρνουά του ΠΑΟ "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ.. Προσέχουμε πάντως ότι και εδώ λόγω διεθνών και Ευρωμπάσκετ και οι δύο ομάδες της Ευρωλίγκα είναι ουσιαστικά ανέτοιμες. Ο ΠΑΟ φέτος μετά την κάκιστη περσινή σεζόν ανέβασε κάπως το μπάτζετ και θα είναι καλύτερος από πέρσι. Νέος κόουτς ο σέρβος Ράντονιτς και πήρε τους Ουόλτερς,Γκριγκόνις,Ουίλιαμς,Γκουντάιτις.Εφυγε ο Παπαπέτρου. Ψάχνει ένα παίκτη ακόμα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές κράτησε τον κορμό της (Μίσιτς, Λάρκιν) και πήρε Κλάιμπουρν, Ζίζιτς, Πολονάρα. Καλύτερη από πέρσι. Εκτός ο Λάρκιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η Εφές πιο κλασάτη σαφώς και έχει προβάδισμα αν και δεν ξεχνάμε ότι στα φιλικά την έχει κερδίσει και παλιότερα ο ΠΑΟ! Στο 1.55 προς διπλό και στο χάντικαπ αν και προτιμάμε την νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.