Μπάσκετ

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Με Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:53

Ο τελικός του τουρνουά του Παναθηναϊκού "Παύλος Γιαννακόπουλος" διεξάγεται στο ΟΑΚΑ, με τους "πράσινους" να αντιμετωπίζουν την Μιλάνο.

Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος: Με Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

21:00, ΕΡΤ3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΙΛΑΝΟ

Ο τελικός του τουρνουά του ΠΑΟ "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φέτος μετά την κάκιστη περσινή σεζόν ανέβασε κάπως το μπάτζετ και θα είναι καλύτερος από πέρυσι. Νέος κόουτς ο Σέρβος Ράντονιτς και πήρε τους Ουόλτερς, Γκριγκόνις, Ουίλιαμς, Γκουντάιτις, Πονίτκα. Εφυγε ο Παπαπέτρου. Ψάχνει ένα παίκτη ακόμα στο 4. Εκτός Γκριγκόνις, Πονίτκα. Τρομερή εμφάνιση και περίπατος 86-71 με την Εφές! Το Μιλάνο στις κλασικές καλές ομάδες. Εκτός ο Μήτογλου πάντα. Πήρε Πάνγκος και Ντέιβις που κάνουν την διαφορά. Και τον Βόιγκμαν. Πάντα ο Μεσίνα στον πάγκο. Περίπατο έχοντας και 20π(71-80 τ) χτες με την Μακάμπι αν και δεν θα έχει τον Πάνγκος και είναι εκτός μάλλον και οι Ντατόμε, Βόιγκμαν, Σιλντς!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -2,5 ο Παναθηναϊκός, στο 1.65 και φαβορί για τον άσο καθώς θα έχει κόσμο και είναι κάπως πιο πλήρης. Πολύ καλή ομάδα το Μιλάνο, αλλά μην ξεχνάμε και τις απουσίες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.