Μπάσκετ

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:22

Την πρώτη κούπα της σεζόν διεκδικούν απόψε στην Σεβίλλη οι δύο "αιώνιες" αντίπαλοι.

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ!

Τζάμπολ στις 19:30

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο κλασικός τελικός στο Σούπερ Κόπα της Ισπανίας στην Σεβίλλη. Η βασίλισσα Ρεάλ με στόχο τον τίτλο φυσικά και το Φ4 στην Ευρωλίγκα στην μετά Λάσο εποχή με τον βοηθό του που πήρε τον τίτλο όμως πέρσι να συνεχίζει. Ελάχιστες αλλαγές,περιμένει τον Καμπάτσο από ΝΒΑ. Πήρε τον Χεζόνια. Είχε προσέχουμε αρκετούς διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ και άρα ανέτοιμη. Αλλά διέλυσε με 30π την Μπέτις. Και έδειξε πολύ γεμάτη και πάλι και ειδικά στα φόργουορντ με πολλές επιλογές. Η Μπαρτσελόνα απέτυχε πέρσι με πανάκριβο ρόστερ στους στόχους της αλλά ο Σάρας έμεινε στο πάγκο. Εριξε κάπως το μπάτζετ, έφυγαν Καλάθης-Ντέιβις. Τραυματίας ο σταρ Μίροτιτς. Πήρε Σατοράνσκι-Βέσελι-Κάλινιτς. Είχε προσέχουμε αρκετούς διεθνείς στο Ευρωμπάσκετ και άρα ανέτοιμη και αυτή. Εχανε 39-45ημ από την Μπανταλόνα και την ισοπέδωσε με τρομερή άμυνα και 20π στην συνέχεια!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

No Bet απλά στα ντέρμπι αυτά και καθώς είναι και οι δύο ομάδες ισοδύναμες σε πρώτη ματιά. Στο 1.70 η Ρεάλ και στο -2 απλά. Στους 158π το όριο. Ισως και ψηλό αλλά είπαμε, στο λάιβ θα δούμε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr