Μπάσκετ

FIBA Europe Cup: Ο Άρης κόντρα στην Γουλβς για το πρώτο βήμα

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:07

Το πρώτο από τα τρία ματς του προκριματικού ομίλου θα δώσει ο Άρης στις 18:00 κόντρα στην Γουλβς. Διαβάστε την ανάλυση με την πρόταση.

FIBA Europe Cup: Ο Άρης κόντρα στην Γουλβς για το πρώτο βήμα

Ο Άρης είναι στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας όπου θα διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του FIBA Europe Cup. Και στις 18:00 θα ξεκινήσει το πρώτο του ματς που είναι κόντρα στην Γουλβς.


ΑΡΗΣ-ΓΟΥΛBΣ

Πρεμιέρα στην Ευρώπη για τον Άρη. Στα προκριματικά του FEC ο Άρης θέλει να μπει με το δεξί σε μια χρονιά πάλι με προβλήματα καθως δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Αλλά και πέρσι έτσι είχε μια καλή τελικά σεζόν και άρχισε να φτιάχνει κορμό. Εμεινε ο Καστρίτης στο πάγκο,θα έχει και κόσμο. Γενικά ίδιο επίπεδο. Νίκησε την Καρδίτσα στο τελευτάιο φιλικό. Η Γουλβς είναι ομάδα από την Λιθουανία και όχι από την Αγγλία! Στον πάγκο ο σπουδαίος Κουρτινάιτις. Και έχει καλό σχετικά ρόστερ.

EKTIMHΣΗ

Φαβορί η Γουλβς είχαμε πει στην εφημερίδα «ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» και ήδη ανέβηκε το χάντικαπ στο -5 για την Λιθουανική ομάδα. Ο Άρης πάντως θα παλέψει και έχει τύχη και με τέτοιες τιμές δεν αξίζει κάτι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.