Μπάσκετ

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Η πλάστιγγα γέρνει προς την Εφές στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:55

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν κρίνεται στην Τουρκία. Διαβάστε την ανάλυση και την πρόταση.

Σούπερ Καπ Τουρκίας: Η πλάστιγγα γέρνει προς την Εφές στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε

Ανοίγει η αυλαία στην Τουρκία με το Σούπερ Καπ. Στο οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο μεγάλες ομάδες. Θα είναι επίσης και το πρώτο επίσημο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Φενέρ.


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Μονό παιχνίδι και άρα τελικός για την κατάκτηση του φετινού Σούπερ Καπ στην Τουρκία και στην Άγκυρα που είναι ουδέτερη. Και ματς με ελληνικό χρώμα. Η πρωταθλήτρια Φενέρ έχει πολλές αλλαγές. Στον πάγκο ο Δημήτρης Ιτούδης της εθνικής μας που ήρθε από την ΤΣΣΚΑ. Πήρε τους Καλάθη, Ουιλμπέκιν, Μπιέλιτσα(τραυματίας ακόμα) και έφυγαν Βέσελι, Χένρι, Πολονάρα, Ντε Κολό. Θέλει χρόνο, ανέτοιμη, έχασε σε φιλικό από την Προμετέι! Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές κράτησε τον κορμό της (Μίσιτς, Λάρκιν) και πήρε Κλάιμπουρν, Ζίζιτς, Πολονάρα. Καλύτερη από πέρσι. Εκτός ο Λάρκιν. Ανέτοιμη ακόμα, έχασε 15π. από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ σε φιλικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Προβάδισμα η Εφές που από το 1.90 πήγε στο 1.60 και τώρα ανεβαίνει στο 1.70. Λογικά καθώς αν και ανέτοιμη είναι πιο έτοιμη καθώς είναι ίδια ομάδα με πέρσι! Η Φενέρ θέλει περισσότερο χρόνο με νέο κόουτς τον Ιτούδη που όμως ήταν στο Ευρωμπάσκετ. Με 1.70 πάντως δεν φωνάζουμε κιόλας για το διπλό!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr