Μπάσκετ

Σούπερ Καπ Ελλάδας: Ημιτελικοί στη Ρόδο!

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 12:11

Παναθηναϊκός-Κολοσσός και Ολυμπιακός-Προμηθέας αναμετρώνται στους δύο ημιτελικούς του Σαββάτου.

Σούπερ Καπ Ελλάδας: Ημιτελικοί στη Ρόδο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Σούπερ Καπ στην Ρόδο. Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό που ανέβασε λίγο και το μπάτζετ του αλλά έκανε πραγματικά καλές κινήσεις με στόχο την επιστροφή στον θρόνο. Με τον Ράντονιτς στο πάγκο βρήκε λύση στο μόνιμο πρόβλημα του πόιντ γκαρντ με τους Ουόλτερς(εκτός εδώ)-Λι και ντεμπουτάρουν και οι Γκριγκόνις-Πονίτκα. Πήρε και Ουίλιαμς-Γκουντάιτις, ψάχνει ένα 4αρι. Σε φιλικά νίκησε 15π την Εφές και έχασε πάλι στο ΟΑΚΑ με 15π από το Μιλάνο. Νέος κόουτς ο Παπαθεοδώρου στον μεσαίο Κολοσσό που πήρε Κατσίβελη, Γιαννόπουλο, Μορέιρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ανετα ο Παναθηναϊκός. Ανοιξε στο -13 και είναι στο-16. Απλά προς άσο πλέον και μπαίνει σε κάποια δελτία μας αλλά δεν είναι χάντικαπ για να ανοιχτούμε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Νοκ άουτ ημιτελικός στο Σούπερ Καπ στην Ρόδο. Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε και στα φιλικά και δείχνει στο ίδιο επίπεδο με πέρσι που τα πήρε όλα. Αλλά δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο. Σε ένα φιλικό διέλυσε με 40π τον Ερ Αστέρα! Πήρε Πίτερς,Μπολομπόι,Μπλακ. Πολύ δυαντή φροντ λάιν. Απώλεια όμως ο Ντόρσεϊ, αλλά έτοιμη ομαδα με τον κορμό της. Ο Προμηθέας που είναι στις νέες δυνάμεις δεν πήγε καλά πέρσι. Στόχος στην λίγκα η τετράδα. Σε πρόσφατο φιλικό ήττα 72-81 στη Πάτρα από Ολυμπιακό. Πήρε Μουράτο και καλους ταλαντούχους αμερικανούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάπως οριακό με 17π, καθώς εχει ρόστερ ο Προμηθέας και είναι και αρχή και έχουν οι ερυθρόλευκοι και καπάκι νέο ματς και τι ματς (με Παναθηναϊκό λογικά)!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr