Μπάσκετ

Champions League: Πρεμιέρα με ελληνικό χρώμα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 13:45

Πρεμιέρα στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που πάντως έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου.

Champions League: Πρεμιέρα με ελληνικό χρώμα

Στη φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΛΕΓΚΙΑ Β-ΧΟΛΟΝ ΧΑΠΟΕΛ

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και παιχνίδι με φαβορί την Χολόν ασφαλώς. Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι πρωτάρα αλλά το πολωνικό μπάσκετ κάνει βήματα και είδαμε την εθνική τους ομάδα να φτάνει στην τετράδα στο Ευρωμπάσκετ! Στη πρεμιέρα στη λίγκα της 83-72 την Σοκόλ εντός. Δεν έχει πολλά χρήματα πάντως, αλλά δεν είναι και κακή ομάδα. Η Χάποελ Χολόν στις έμπειρες ομάδες του Ισραήλ και την είδαμε να παλεύει και με τον Ολυμπιακό σε φιλικό αλλά να χάνει από το Περιστέρι(ήταν και στο -17!). Μεσαία ομάδα με επιθετικό μπάσκετ εδώ και έχει το προβάδισμα ασφαλώς για άνετη νίκη

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -5 και 1.42 η Χολόν που έχει προβάδισμα καθαρά και κρατάμε την νίκη της βασικά

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΜΠΝΕΙ ΧΑΣΑΡΟΝ

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και φαβορί φυσικά την ελληνική ομάδα. Νέα εποχή στο Περιστέρι που πήρε wild card όταν ανέλαβε ο μεγάλος Βασίλης Σπανούλης στον πάγκο για πρώτη φορά στην καριέρα του και είναι και το ντεμπούτο του σαν κόουτς! Καλή ομάδα με έμφαση στην άμυνα, έχασε δύσκολα από τον Ερ Αστέρα, νίκησε σε φιλικά πάντα την Χολόν(έχοντας και +17). Σκληρή άμυνα. Η Μπνέι Χερτζελίγια (παλιά Χασαρόν) ήταν 3η πέρσι στη λίγκα της. Καλή χημεία με φτηνό ρόστερ όμως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.35 και -5 το Περιστέρι που έχει προβάδισμα καθαρά και κρατάμε την νίκη βασικά αλλά και το χάντικαπ είναι πιθανό.

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και εδώ παιχνίδι με ισραηλινή ομάδα. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πρωταγωνιστούσε εδώ για χρόνια αλλά πλέον δεν έχει τα παλιά της λεφτά. Πάντως ήταν 1η στην κανονική περίοδο πέρσι. Νέος προπονητής ο έμπειρος Τζίκιτς. Και όχι ακριβή ομάδα. Η Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα που είναι στις κλασικές τετράδας και αν και πλέον δεν ρίχνει τα χρήματα όπως πριν μερικά χρόνια. Πέρσι ήταν 4η και φέτος δεν περιμένουμε και πολλά. Εχει ένα μικρό βάθος προσέχουμε. Στόχος απλά τα πλέι οφ στην λίγκα της. Εδώ θέλει να προχωρήσει. Προβάδισμα απλά η έδρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.42 και -5 η έδρα αλλά δεν είναι η παλιά Χάποελ και κρατάμε μικρό καλάθι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.