Μπάσκετ

BCL: Η μάχη της ΑΕΚ με την Καρσίγιακα

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 13:41

Ξεκίνημα της Ένωσης στο Champions League του μπάσκετ. Διαβάστε αναλύσεις και προτάσεις για όλα τα ματς που έχει το κουπόνι.

BCL: Η μάχη της ΑΕΚ με την Καρσίγιακα

Πρεμιέρα στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που πάντως έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους.

Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 όμιλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε F4 αντί για το κλασικό F8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι

ΡΙΓΑ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Πρεμιέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ με παιχνίδι που έχει μέτριες ομάδες που δεν περιμένουν και πολλά. Η Ρίγα από την Λετονία είναι βέβαια στις έμπειρες ομάδες στο επίπεδο αυτό και θέλει να πάει στην επόμενη φάση. Πήρε τον Χάμιλτον από τον Ιωνικό Ν πέρσι και έχει κόσμο. Με 4 Αμερικανούς αλλά και κάποιους διεθνείς Λετονούς. Πάντως άρχισε με ήττα στη λίγκα της 98-93 στην Λεπάγια. Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία μπορεί έριξε λεφτά και έκανε το μπαμ με τον παλιό ΝΒΑερ Τόνι Ντάγκλας και τον Μάικ Ζίρμπες! Έτσι απέκλεισε με 15π. εκτός διπλό την Μπάμπεργκ και θέλει πολύ προσοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι καθώς η Μπενφίκα είναι άγνωστη μπασκετικά αλλά με ρόστερ ομάδας επιπέδου. Στα ίσα το ματς σωστά.

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΑΕΚ

Πρώτο ματς για τις δύο ομάδες και ενδιαφέρον. Η Καρσίγιακα είναι στις κλασικές καλές ομάδες της Τουρκίας. Πέρσι όμως δεν πήγε καλά και στην χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της τερμάτισε 8η και ίσα που πρόλαβε τα πλέι οφς. Πάντα ο Σαρίτσα στο πάγκο. Ο Κουζμίνσκας νέο πρόσωπο και ο σκόρερ Μακόλουμ. Αγχωτικά νίκησε τη νεοφώτιστη Μανίσα εντός στην πρεμιέρα. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα, αλλά πήρε καλούς παίκτες. Νέος κόουτς από τον Κολοσσό ο Καντζούρης. Πήρε Στρέλνιεκς, Φραζίερ, Μάντσεν κι έκανε κινήσεις φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι αν και η έδρα έχει προβάδισμα σαφώς. Όχι για -9 όμως και το διπλό δείχνει καλό σχετικά.

ΝΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Πρώτο ματς με ομάδες έμπειρες. Η τσέχικη Νίμπουργκ είναι μακράν η κορυφαία ομάδα στην χώρα της και έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και με συμπαθητικές πορείες.Στόχος της η πρόκριση στην επόμενη φάση απλά.Πήρε τον Σίμονς από τον Απόλλων Π,στον πάγκο ο Στελμάχερς (παλιός σκόρερ).Δεν έχει την παλιά δυναμική. Η Μπιλμπάο από την Ισπανία έχασε τον προπονητή της Μούμπρου. Πέρσι πάλεψε για πλέι οφς και τα έχασε στο τέλος. Ο έμπειρος Πονσαρνάου νέος προπονητής. Έκανε και αλλαγές,στη λίγκα της 85-70 την Μπέτις εντός και προβάδισμα εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο 1.65 η Μπιλμπαο σωστά αλλά επειδή είναι νωρίς και δεν καίγονται στα εκτός έδρας ματς δεν μπλέκουμε.

ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΙΡΣ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα. Στις κλασικές ομάδες τετράδας η γερμανική Λούντβισγμπουργκ στην χώρα της. Κλασικά στηρίζεται στους Αμερικανούς. Πολλές αλλαγές. Πήρε τον Γουίτεχαντ από την Μπεσίκτας! Θέλει χρόνο και θέλει προσοχή αν και έχει καλές πορείες εδώ προσέχουμε. Άνετα 86-100 στη Χαιλδεβέργη στη λίγκα. Η Μπάκεν Μπιρς από την Δανία έχει αρχίσει και αποκτά εμπειρίες στο επίπεδο αυτό που είναι φυσικά ευχαριστημένη και μόνο με την παρουσία της και έχει κάνει και κάποιες ζημιές. Στο 1-1 στη λίγκα της, έχει πέντε Αμερικανούς και παίζει ελεύθερο μπάσκετ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Λογικά 15π.. η γηπεδούχος και με -8 στον άσο.

ΜΟΥΡΘΙΑ-ΤΟΦΑΣ

Παιχνίδι με ελληνικό χρώμα και με ομάδες που θέλουν να προχωρήσουν. Η Μούρθια είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα στην Ισπανία που έρχεται πάντως από καλή χρονιά. Με καλό μπάσκετ πέρσι και σαν ομάδα του όβερ κλασικά θέλει καλή πορεία και φέτος. Έμεινε ο εξαιρετικός Σίτο Αλόνσο στο πάγκο. .Στη λίγκα της εντυπωσιακό 64-81 στην Σαραγόσα. Στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας η Τόφας του Πρίφτη που στόχο κάθε χρόνο έχει την τετράδα. Πέρσι είχε μια κακή σεζόν και φέτος έχει φιλοδοξίες. Καλή κίνηση με τον ΝΒΑερ Ένις,διέλυσε 40π στη λίγκα της Μπουγιουκτσεμετσέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η έδρα απλά προβάδισμα και το -6 δεν αξίζει κάτι. Τσιμπημένο.

ΛΙΜΟΖ-ΜΑΝΡΕΣΑ

Πρεμιέρα με έμπειρες ομάδες στο επίπεδο αυτό. Η Λιμόζ είναι από τα παλιά μεγάλα ονόματα . Πέρσι με ένα νεανικό σχήμα με την άμυνα ήταν 4η στην Γαλλία. Πολλές αλλαγές φέτος και κακό ξεκίνημα. Ήττα στην νεοφώτιστη Νανσί και συντριβή 20π. στην Ορτέζ και 0-3 στην Γαλλία. Πρόβλημα στο σκορ. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη ισπανική μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά που μπήκε πλέι οφς με επιθετικό μπάσκετ και πολλά διπλά. Ομάδα του over. Πολλές αλλαγές πάντως,έφυγε μάλλον χειρότερη.Στη λίγκα της διπλό στην Γρανάδα δύσκολα .

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι εδώ και στο -3 η Μανρέσα σωστά, αλλά καμία εμπιστοσύνη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.