Μπάσκετ

Basket League: Δεν σκοράρει ο Παναθηναϊκός, μαχητική η Καρδίτσα

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 11:35

Τα παιχνίδια Άρης-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Καρδίτσα δεσπόζουν για το ελληνικό πρωτάθλημα στο κουπόνι της Κυριακής. Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις.

Basket League: Δεν σκοράρει ο Παναθηναϊκός, μαχητική η Καρδίτσα

Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούνν για την πρώτη αγωνιστική της Basket League που έχουν το στοιχηματικό τους ενδιαφέρον με βάση και τις τιμές που έχουν στο κουπόνι. Ο Άρης κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό και η Καρδίτσα με την ΑΕΚ.

ΑΡΗΣ-ΠΑΟ

Κάποτε ήταν ντέρμπι. Πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟ λογικά 10-15π αν και πέρσι είχε πέσει πάλι στην πρεμιέρα θύμα βόμβας από +18! Ο Άρης χωρίς πολλά χρήματα και πέρσι είχε μια καλή τελικά σεζόν και άρχισε να φτιάχνει κορμό και μπήκε και στα πλέι οφς. Έμεινε ο Καστρίτης στο πάγκο, θα έχει και κόσμο. Αποκλείστηκε από την Γουλφς(Λιθουανία)στα ΦΙΜΠΑ Γιούροκαπ. Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό που ανέβασε λίγο και το μπάτζετ του αλλά έκανε πραγματικά καλές κινήσεις με στόχο την επιστροφή στον θρόνο. Με τον Ράντονιτς στο πάγκο ,θέλει χρόνο. Στο Σούπερ Καπ αγκομάχησε με τον Κολοσσό και έχασε 52-67 από Ολυμπιακό. Είχε την Ρεάλ(Ευρωλίγκα). Ψάχνει 4αρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -15 ο ΠΑΟ και δεν αξίζει κάτι. Καθώς δεν είναι καλά και ο ίδιος και δεν σκοράρει. Ίσως και προς άσο αν και δεν είναι ματς για ποντάρισμα.

ΑΕΚ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Παιχνίδι με ενδιαφέρον αλλά φαβορί καθαρά την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα, αλλά πήρε καλούς παίκτες και κάνει μια νέα προσπάθεια. Νέος κόουτς από τον Κολοσσό ο Καντζούρης. Πήρε Στρέλνιεκς, Φραζίερ, Μάντσεν και έκανε κινήσεις φέτος. Θα σκοράρει πολύ από το τρίποντο. Στόχος με την έδρα η τετράδα. Καλή εικόνα και ήττα 91-88 στην Καρσίγιακα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νεοφώτιστη Καρδίτσα έχει πρόεδρο τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ τον Γιάννη Μπουρούση! Προπονητής ο Αγγέλου,πήρε Γ. Αγραβάνη, Αθηναίου ,Γόντικα και θα παίζει σκληρή άμυνα για να σωθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΑΕΚ δεν έχει βάθος και η Καρδίτσα θα ειναι μαχητική. Άλλη κλάση η πεντάδα της ΑΕΚ όμως και γι' αυτό στο 1.25 και -8. Προς άσο και χάντικαπ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.