Μπάσκετ

Basket League: Η διάθεση του Ολυμπιακού

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 - 10:24

Με την αναμέτρηση στην Πάτρα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής. Διαβάστε την ανάλυση και την πρόταση.

Basket League: Η διάθεση του Ολυμπιακού

Με την αναμέτρηση στην Πάτρα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ολυμπιακό πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στην Basket League. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα με εύκολο ματς για τον Ολυμπιακό και λογικά 20π καθώς θα έχει και κόσμο μαζί του. Ο Απόλλων Πατρών είναι μια ιστορικη ομάδα που χωρίς πολλά χρήματα αλλά με τον κόσμο κοντά της,θέλει την παραμονή. Νέος πρόεδρος ο παλιός διαιτητής Γιάννης Κόντης, έμεινε ο Βετούλας στο πάγκο, έφυγε ο καλύτερος παίκτης Τσαλμπούρης. Ποντάρει στους ξένους. Δουλεμένη ομάδα. Πήρε τον Τέιλορ (πέρσι Ηρακλής) προ ημερών που είναι αμφίβολος όμως. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ίδιο επίπεδο με πέρσι. Πήρε Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ. Πολύ δυνατή φροντ λάιν. Απώλεια όμως ο Ντόρσεϊ. Πανέτοιμος λόγω κορμού, στο Σούπερ Καπ έριξε 30π. στον Προμηθέα και 67-52 τον ΠΑΟ! Είχε την Μπάρτσα εκτός στην Ευρωλίγκα που έκανε τρομερό ματς και νίκησε 70-80! Λογικά ο Μπλακ εκτός και με πολύ κόσμο στην Πάτρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -19 το ματς και θέμα διάθεσης βασικά του Ολυμπιακού που έχει και κόπωση από το ταξίδι στην Ισπανία. Αν βάλουμε κάτι διπλό

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.