Μπάσκετ

Δράση στο Champions League

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 - 13:14

Με την 2η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους. Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Περιστερίου.

Δράση στο Champions League

Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16".

Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16".

Και στο τέλος θα έχουμε Φ4 αντί για το κλασικό Φ8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΛΕΓΚΙΑ

Παιχνίδι για την 2η αγωνιστική και με ενδιαφέρον ελληνικό αλλά και εύκολο για την Γαλατά που λογικά θα κερδίσει με 15π. Η Γαλατά ιστορική ομάδα αλλά χωρίς πολλά χρήματα. Πέρσι είχε κακή πορεία και μόλις στο μέσο ανέλαβε ο Πιστιόλης,μεταμορφώθηκε. Ξεκίνησε καλά εδώ με περίπατο στην Οστάνδη με 78-92.Στη λίγκα της κακή ήττα 70-72 από +10 με Καρσίγιακα εντός. Η Λέγκια Βαρσοβίας είναι πρωτάρα αλλά το πολωνικό μπάσκετ κάνει βήματα και είδαμε την εθνική τους να φτάνει στην τετράδα στο Ευρωμπάσκετ! Δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά πάλεψε και έχασε στην παράταση από +10 με Χολόν εντός.

EKTIMHΣΗ

Στο -12 το ματς και απλά προς άσο.

ΧΟΛΟΝ-ΟΣΤΑΝΔΗ

Παιχνίδι με φαβορί την γηπεδούχο ομάδα καθαρά. Η Χάποελ Χολόν στις έμπειρες ομάδες του Ισραήλ και την είδαμε να παλεύει και με τον Ολυμπιακό σε φιλικό αλλά να χάνει από το Περιστέρι(ήταν και στο -17!). Μεσαία ομάδα με επιθετικό μπάσκετ και αγκομάχησε όμως από -10 στην παράταση να νικήσει στην μέτρια Λέγκια στην Πολωνία. Η Οστάνδη στις έμπειρες βελγικές ομάδες και μην ξεχνάμε ότι το βέλγικο μπάσκετ κάνει πρόοδο. Και θα κάνει ζημιές και έχει πάρει και προκρίσεις. Μόλις δύο αμερικανοί πάντως. Μάλλον χειρότερη από ότι ξέραμε. Ηττα 78-92 με Γαλατά εντός αμαχητί

EKTIMHΣΗ

Σωστά στο -9 η έδρα αλλά δεν αξίζει και πολύ.

ΛΙΜΟΖ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Πονηρό ματς καθώς μιας και μιλάμε για μπάσκετ λες 20π Λιμόζ ! Η Λιμόζ είναι από τα παλιά μεγάλα ονόματα. Πέρσι με ένα νεανικό σχήμα με την άμυνα ήταν 4η στην Γαλλία. Πολλές αλλαγές φέτος και κακό ξεκίνημα. Πρόβλημα στο σκορ. Ηττα 73-76 με Μανρέσα εντός και στη λίγκα της 107-100 την Παρί πάλι εντός. Η Μπενφίκα από την Πορτογαλία μας δικαίωσε με το καλημέρα καθώς είναι άλλο λέβελ από ότι παραπέμπει το μπάσκετ της χώρας και έκανε το μπαμ με τον παλιό ΝΒΑερ Τόνι Ντάγκλας και τον Μάικ Ζίρμπες! Έτσι απέκλεισε με 15π εκτός διπλό την Μπάμπεργκ και διπλό 76-89 στη Ρίγα. Ντέρμπι.

EKTIMHΣΗ

Η Λιμόζ μόλις στο -3 καθώς εντυπωσίασε η Μπενφίκα. Οριακό καθώς είναι ελκυστικό λόγω ονόματος το 1.60 της Λιμόζ.

ΜΑΝΡΕΣΑ-ΡΙΓΑ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο ομάδα και λογικά 15π χαλαρά. Η Μανρέσα είναι κλασική έμπειρη ισπανική μεσαία ομάδα που κάποτε είχε πάρει και τίτλο! Πέρσι είχε μια εξαιρετική χρονιά που μπήκε πλέι οφ με επιθετικό μπάσκετ και πολλά διπλά. Ομάδα του όβερ. Πολλές αλλαγές πάντως, διακυμάνσεις. Εδώ διπλό 73-76 στο Λιμόζ. Στην λίγκα της κακή ήττα 87-83 στη Μπέτις. Η Ρίγα από την Λετονία είναι βέβαια στις έμπειρες ομάδες στο επίπεδο αυτό και θέλει να πάει στην επόμενη φάση. Με 4 αμερικανούς αλλά και κάποιους διεθνείς λετονούς. Κακό ξεκίνημα παντού, σοκ 76-89 με Μπενφίκα εντός.

EKTIMHΣΗ

Στο -12 το ματς και προς άσο καθώς η Μανρέσα είναι άλλη κλάση και η Ρίγα απογοήτευσε στην πρεμιέρα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr