Μπάσκετ

Champions League: Δοκιμασία στην Ιταλία για ΑΕΚ

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 - 12:01

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Ρέτζιο Εμίλια ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Champions League: Δοκιμασία στην Ιταλία για ΑΕΚ

ΦΑΛΚΟ-ΜΟΥΡΘΙΑ

Παιχνίδι με φαβορί την Μούρθια που είναι άλλο επίπεδο αλλά θέλει προσοχή το χάντικαπ. Η Φάλκο Σομπατέλι από την Ουγγαρία είναι μια συμπαθέστατη μικρή ομάδα που έχει αποκτήσει εμπειρία εδώ και κάνει και ζημιές προσέχουμε και έχει πάρει και προκρίσεις. Συνεπώς θέλει να προχωρήσει. Εχασε δύσκολα 81-78 στο Στρασβούργο που ήταν και στο +6 στο β' μέρος. Η Μούρθια είναι κλασική μικρομεσαία ομάδα στην Ισπανία που έρχεται πάντως από καλή χρονιά. Με καλό μπάσκετ πέρσι και σαν ομάδα του όβερ κλασικά θέλει καλή πορεία. Στη λίγκα της σοκ με Γρανάδα μέσα. Εδώ 75-72 την Τόφας εντός.

EKTIMHΣΗ

Στο 1.47 (από 1.65) η Μούρθια και στο -4. Εχει προβάδισμα, αλλά είναι πονηρό ματς καθώς δεν είναι και στα καλύτερα της.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΤΟΦΑΣ

Ματς με ελληνικό χρώμα και ντέρμπι. Το Στρασβούργο στις ομάδες τετράδας στην Γαλλία και ίδιος στόχος και φέτος. Ομάδα που έχει πάντα διακυμάνσεις όμως και ίσως είναι χειρότερη φέτος. Κακό ξεκίνημα και στη λίγκα της, εδώ αγχωτικά 81-78 την ουγγρική Φάλκο εντός και ήταν και στο -6 στο β' μέρος. Στη λίγκα ήττα 84-79 στο Σολέ. Στις κλασικές μεσαίες ομάδες της Τουρκίας η Τόφας του Πρίφτη που στόχο κάθε χρόνο έχει την τετράδα. Πέρυσι είχε μια κακή σεζόν και φέτος έχει φιλοδοξίες. Εχασε αν και πάλεψε 75-72 στην Μούρθια. Στη λίγκα της σοκ 80-66(42-42ημ) στην νεοφώτιστη Κόνια.

EKTIMHΣΗ

Ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες προβληματίζουν. Στο 1.50 και-4 χαμηλά. Αν βάλουμε κάτι ίσως και προς διπλό.

ΒΟΝΝΗ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Καλό ματς και αμφίρροπο. Η Βόννη είναι στις έμπειρες μεσαίες ομάδες και προς τα πάνω. Πέρσι επανήλθε στις καλές θέσεις και φέτος έχει λίγες αλλαγές και λογικά θα είναι στα ίδια επίπεδα αλλά δεν περιμένουμε και πολλά-πολλά. Στην λίγκα της νίκη 84-76 εντός με Μπάμπεργκ και εδώ ήττα εντός 84-88 με Εμίλια. Η Καρσίγιακα είναι στις κλασικές καλές ομάδες της Τουρκίας. Πέρσι όμως δεν πήγε καλά και ίσα που πρόλαβε τα πλέι οφ στη λίγκα της. Αρχισε καλά αλλά χωρίς να παίζει καλά. Αγχωτικά 91-88 την ΑΕΚ εντός και στη λίγκα της καλό διπλό 70-72 στην Γαλατά.

EKTIMHΣΗ

Ντέρμπι και από 1.90 στο 1.70 η Βόννη πλέον και στο -2. Μικρό προβάδισμα απλά η έδρα.

ΕΜΙΛΙΑ-ΑΕΚ

Και εδώ καλό ματς και προβάδισμα καθαρά η έδρα. Κλασική μεσαία ομάδα στην Ιταλία η Εμίλια. Αρκετές αλλαγές αλλά και φιλοδοξίες. Αν και δεν έχει όνομα. Καλό διπλό 84-88 στην Βόννη εδώ. Ηττα 59-63 εντός με Τορτόνα πάντως. Η ΑΕΚ δεν έχει τα παλιά χρήματα, αλλά πήρε καλούς παίκτες. Νέος κόουτς από τον Κολοσσό ο Καντζούρης. Πήρε Στρέλνιεκς, Φραζίερ, Μάντσεν και έκανε κινήσεις φέτος. Θα σκοράρει πολύ και το έδειξε στην Καρσίγιακα που έχασε δύσκολα 91-88. Στην Ελλάδα περίπατος 79-63 με Καρδίτσα εντός. Ματς κλειδί και για τους δύο

EKTIMHΣΗ

Από 1,65 στο 1.47 πλέον η Εμίλια και στο -4 και σωστά. Προς άσο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.