Μπάσκετ

BCL: Η μάχη του ΠΑΟΚ και ο άσος της Νταρουσάφακα

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 13:40

Διαβάστε τις αναλύσεις και τις προτάσεις για τα τρία ματς που έχει στο κουπόνι του στοιχήματος

BCL: Η μάχη του ΠΑΟΚ και ο άσος της Νταρουσάφακα

Με την 2η αγωνιστική έχουμε συνέχεια στην φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ που έχει ελληνικό χρώμα με την συμμετοχή τριών ομάδων μας όπως και πέρσι στους ομίλους.

Δηλαδή των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Περιστερίου. Στην φετινή διοργάνωση μετά τα προκριματικά θα έχουμε όπως πέρσι και φέτος 8 ομίλους των 4 ομάδων.
Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες θα προκριθούν απευθείας στη Φάση των "16". Συνεπώς υπάρχει κίνητρο σε όλα σχεδόν τα ματς για το καπάρο της πρωτιάς.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες και τρίτες θα τεθούν αντιμέτωπες σε Play-In για την πρόκριση στους "16". Και στο τέλος θα έχουμε F4 αντί για το κλασικό F8! Την μια εβδομάδα παίζουν οι μισοί όμιλοι και την άλλη οι υπόλοιποι.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΜΠΑΚΕΝ ΜΠΙΡΣ

Παιχνίδι εύκολο για την γηπεδούχο και λογικά 15π. Δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα. Η τουρκική Νταρουσάφακα είναι μια ομάδα που είναι στις κλασικές τετράδας στην χώρα της και αν και πλέον δεν ρίχνει τα χρήματα όπως πριν μερικά χρόνια. Έχει μικρό βάθος προσέχουμε. Εδώ θέλει να προχωρήσει. Έχασε δύσκολα 69-67 στη μέτρια φέτος Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στη λίγκα της το πάλεψε στην Εφές. Η Μπάκεν Μπιρς από την Δανία έχει αρχίσει και αποκτά εμπειρίες στο επίπεδο αυτό που είναι φυσικά ευχαριστημένη και μόνο με την παρουσία της. Διασυρμός 99-68 στην Λούντβι όμως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Στο -11 το ματς κι αν δεν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι είναι λάθος και για άσο καλό. Καθώς η Μπάκεν Μπιρς έφαγε 40π. στην πρεμιέρα οπότε πόσα να αλλάξει; Πάμε με τον άσο αν και μου κάνει εντύπωση ότι δεν ανέβηκε το χάντικαπ.

ΠΑΟΚ-ΣΑΣΑΡΙ

Ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι και ντέρμπι. Δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρήματα και απλά θέλει μια συμπαθητική πορεία, εδώ καθώς το μπάτζετ είναι χαμηλό. Ποντάρει στην εμπειρία του και την φανέλα. Πάντως έχει καλή ψυχολογία από το εντυπωσιακό 88-66 με τον Άρη εντός στην Α1! Εδώ ήττα 66-70 με Ντιζόν εντός. Η Σάσαρι είναι στις καλές ομάδες τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και με στόχο και φέτος την τετράδα. Αρκετές αλλαγές και φέτος και δεν δείχνει και τόσο καλή. Κακή ήττα στη λίγκα της 79-71 στο Τρεβίζο. Εδώ ήττα 76-87 με Μάλαγα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντερμπάκι και στο 1.84 και -1 η Σάσαρι επειδή είναι πιο ακριβή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ όμως στο Παλέ παλεύει και έχει τύχη. Μάχη...

ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡ.-ΛΟΥΝΤΒΙΣΓΜΠΟΥΡΓΚ

Ανοιχτό παιχνίδι με απλά μικρό προβάδισμα στην έδρα. Δεν έπαιξαν την περασμένη εβδομάδα. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πρωταγωνιστούσε εδώ για χρόνια αλλά πλέον δεν έχει τα παλιά της λεφτά και έχει μέτριο ρόστερ και πολλά προβλήματα. Αγχωτικά 69-67 την Νταρουσάφακα εντός. Στη λίγκα της έφαγε 17π στην Μπνέι! Στις κλασικές ομάδες τετράδας η γερμανική Λούντβισγμπουργκ που στηρίζεται στους Αμερικανούς. Πολλές αλλαγές. Θέλει χρόνο και θέλει προσοχή αν και έχει καλές πορείες εδώ προσέχουμε. Διέλυσε 99-58 την Μπάκεν Μπιρς εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Άλλες εποχές θα ήταν δώρο το 1.90 της εδρας αλλά δεν έχει λεφτά πια η γηπεδούχος και η Λούντβισγμπουργκ είναι σοβαρή ομάδα. Πάντως έχει ένα ενδιαφέρον ο άσος καθώς νίκησε και την Νταρουσάφακα η Χάποελ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.