Μπάσκετ

ΝΒΑ: Η ανάλυση της βραδιάς

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 22:43

Μόλις δύο ματς ξημερώματα Παρασκευής στον μαγικό κόσμο του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, αποκαλυπτήρια για τους Μιλγουόκι Μπακς στην Φιλαδέλφεια.

ΝΒΑ: Η ανάλυση της βραδιάς

Στην κοινή τους έδρα αναμετρώνται Λέικερς και Κλίπερς

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ

Μια ομάδα με πολύ ταλέντο η Φιλαδέλφεια που είχε στόχο εδώ και χρόνια τον τίτλο αλλά της έλλειπε η εμπειρία και το ειδικό βάρος και ίσως και ο πάγκος. Από πέρσι Φλεβάρη πήρε τον Χάρντεν και έχει σούπερ δίδυμο με Εμπίντ(σέντερ). Μικροαλλαγές και πήρε τον έμπειρο για την άμυνα Τάκερ και τον σέντερ Χάρελ(Σάρλοτ,13π). Γενικά γέμισε το ρόστερ για να είναι πιο σκληρή και αμυντικά αλλά και σε βάθος για τα πλέι οφ προκειμένου να πάει για τον τίτλο. Στα φαβορί, αρχικά τετράδα και βλέπει. Πάντως στην πρεμιέρα δεν άρεσε καθώς έχασε εύκολα (9-2,18-25,80-78,123-108!) στο ντέρμπι εκτός με την Βοστώνη και έδειξε να έχει θέμα στο βάθος της και στην άμυνα κλασικά.

Οι Μπακς του Γιάννη (αλλά και του Θανάση) Αντετοκούνμπο είναι δικαίως πλέον στις νέες δυνάμεις μετά τον τίτλο του 2021. Πέρσι η απουσία του Μίντλετον στα πλέι οφ έπαιξε το ρόλο της και έχασαν από τους Σέλτικς στα ημιτελικά. Τρομερή ομοιογένεια και χημεία, καμία ουσιαστικά αλλαγή και στόχος πάλι ο τίτλος. Αν είναι υγιής η ομάδα του Γιάννη με την εμπειρία αλλά και το ειδικό βάρος που έχει πλέον αποκτήσει,θα είναι στα φαβορί για τον τίτλο και ας έχει δυσκολέψει η Ανατολή. Παίζει και άμυνα.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: -
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ: Κόνατον(φόργουορντ,εκτός), Ινγκλις(φόργουορντ,εκτός), Μίντλετον(φόργουορντ,εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Πρεμιέρα για τους Μπακς του Γιάννη και χωρίς Μίντλετον όμως. Σημαντική απουσία. Οι Σίξερς έπαιξαν προχτές και έχασαν δίκαια στην Βοστώνη και έχουν πάλι ντέρμπι. Στο 1.61 χαμηλά και στο-3. Καμία αξία και όλα ανοιχτά και θα περιμένουμε το λάιβ.

ΛΕΙΚΕΡΣ-ΚΛΙΠΕΡΣ

Πέρσι με την Big-3 των Λεμπρόν, Ντέιβις, Ουέστμπρουκ,ξεκίνησαν πρώτο φαβορί για τον τίτλο και τελικά αναδείχθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες όλων των εποχών μένοντας και εκτός πλέι οφς. Εμεινε ο Λεμπρόν και έμειναν και οι άλλοι δύο ενώ ειδικά ο Ουέστμπρουκ δίνονταν αλλά δεν προέκυψε κάτι καλό. Πάλι γερασμένη και προβληματική ομάδα με την ίδια συνταγή!Για να απελευθερώσει τον Ουέστμπρουκ πήρε Σρέντερ, Μπέβερλι. Στόχος μάλλον τα πλέι οφ και θα δείξει...! Ο Ντάρβιν Χαμ νέος κόουτς (βοηθός Μπακς). Απογοήτευση και στην πρεμιέρα με 20αρα ουσιαστικά στους πρωταθλητές βέβαια Ουόριορς.

Η άλλη ομάδα του Λος Άντζελες που πάντως φέτος ξεκινά πιο πάνω στα προγνωστικά για την άτυπη κόντρα με τους Λέικερς και μάλιστα οι ειδικοί την δίνουν και ψηλά για τον τίτλο! Πέρσι ίσα που πρόλαβαν τα πλέι οφ έχοντας και πολλούς τραυματισμούς. Φέτος με τον ίδιο κορμό και με Τζορτζ και Λέοναρντ να είναι καλά,δείχνουν έτοιμη με την καλή τους χημεία καθώς ενισχύθηκαν και με τον Τζον Γουόλ που δεν τα βρήκε στο Χιούστον και είναι παίκτης κλάσης στην περιφέρεια. Πολύ τρίποντο, πρόβλημα στο σέντερ.
ΛΕΙΚΕΡΣ: Μπράουν(περιφερειακός,εκτός), Μπράιντ(σέντερ,εκτός), Σρέντερ(πλέι μέικερ,εκτός)
ΚΛΙΠΕΡΣ: -

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Σε κοινή έδρα το ματς. Και οι Λέικερς πάλι προβληματίζουν ενώ οι Κλίπερς αν είναι καλά και ο Γουόλ δείχνουν ομάδα για τίτλο και είναι 2ο φαβορί στοιχηματικά, αν και δύσκολα. Στο -5 σωστά οι Κλίπερς και στο 1.44 αλλά τα ντέρμπι αυτά έχουν πάντα προσέχουμε ιδιαιτερότητες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores μπασκετ, προγνωστικά μπάσκετ και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι μπασκετ του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr